ADATLAP

regisztráció: 2008-06-12 10:56:52

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Ruhanapló
2011-04-27 14:18:57 csirszi válaszolta:
azt egy rajzból hogy lehet megállapítani, hogy valakinek topisak a ruhái?
Én is ezen gondolkodtam.. ha a végén mondjuk képekben is fel lettek volna tüntetve a ruhák, vagy a rajzok mellé egy-egy kép becsurrant volna a szettből jobban megfogott volna.. Bár jól rajzol a csaj az tény kb ennyi maradt meg ebből nekem.
Téma: Mi ez? Nehézfém mérgezés
2011-02-16 15:26:52 zsolesz07 válaszolta:
megoldás a természetgyógyász. a fémkivezetés lassú folyamat, én a kezelések mellett nagy dózisban medvehagyma cseppeket fogyasztok spirulinával, azaz most léptem a második szakaszba, amikor koriander tinktúrát iszom chorellával. mindkettő alga. ezen kívül egy nagyon tömény, nyolcvan olajat tartalmazó készítményt szedek. a dózist egyéne válogatja, ezért kell a természetgyógyász. a gombátlanítás ez esetben nem megoldás!!!!!!!
hello zsofi
olvastam hogy te mar csinaltal nehézfém kivezetést.add meg legyszi a termeszetgyógyász cimét.
Téma:
2011-01-29 11:11:56 ismeretlen válaszolta:
van olyan, amit úgy hívnak, vicc. :)
És olyan is, amit úgy, hogy nagyon rossz vicc. Ez ilyen.
Téma: Gyilkos divat
2010-07-08 18:20:22 annie12 válaszolta:
nekem a legnagyobb kedvencem az a szőrmebolt bp belvárosában, ahol a bundákat áruló naccsasszony minden napját gyönyörűen ápolt szőrű golden retrieverével tölti a nercek és csincsillák között. a kirakatban ott az élő és a holt is egyben.
téged nem érdekel, hogy mennyi állatnak kell szenvednie és meghalnia, csakhogy te felvehess egy hülye szőrmét, ami nemsokára úgyis kimegy a divatból, mellesleg manapság már nincs olyan hideg télen, mint régen, szóval szerintem ezen elég sokat kéne gondolkoznod! és egyebként is, neked tetszik, hogy egy kutya ott szagolja a halott állatok szőrét?! neked milyen lenne, ha egy hullaházban a saját halott embertársaid között kéne lenned és ezt kellene szagolnod??!!ha megnéznél egy videót arról, hogyan készítik a szörmét, akkor biztos elmenne a kedved attól, hogy támogasd az állatkínzást!
Téma: Bemutat a Cotcot
2010-06-23 16:03:10 Varvara válaszolta:
hamarosan megoldjuk
Szia!

Ne haragudj de msot regisztráltam, és az a problémám h nemtudok feltölteni képet, és nem igazán tudom az adatlapomat sem kitölteni, pedig olvastam hogy hol kell.
Kérlek segíts!

Előre os köszönöm!

Üdvözlettel:

Varvara

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.