ADATLAP

regisztráció: 2008-06-13 22:15:00

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Halott figyelem
2009-11-07 11:54:40 Morcogo válaszolta:
nekem vistám van, de hiába nyomogatom a vin plust tabot, nem csinál semmit. mi az az aero?
A Vista újítása volt az Aero (mármint windowsokon belül a Vista volt az első), ez egy téma, ha megfelelő a géped és elég hozzá, akkor a win magától bekapcsolja.
Legfőképp a VGA erejétől függ, de még pár más dologtól is.
Le kell futtatni egy géptesztet, amit a vezérlőpult->rendszer alatt találsz. Élményindex, vagy valami ilyesmi (nem emlékszem pontosan mert nekem W7 van), van mellette egy négyzet és benne egy tizedes szám. Ebből a tesztből állapítja meg, hogy a géped mennyire strapabíró a rendszer szempontjából. Ezt a tesztet telepítés közben is elvégzi a Vista, de akkor még nem ismer minden hardvert (általában pont a VGA-t nem), ezért az illesztőprogramok telepítése után célszerű megismételni a tesztet.
Ha a Vista szerint a géped méltónak találtatott akkor magától bekapcsolja az Aero-t (megváltozik a tálca, az ablakok címsora, meg még pár dolog).
Más módszer is van bekapcsolni, de ha a géped alapból nem bírná akkor ezzel végleg kinyírnád a rendszert (olyan lassú lenne mint a halálán lévő lajhár).
Sokan értelmetlennek tartják az Aero-t, de egy előnye mindenképp van, szép. :)
Áttetsző tálca, ami mögött a háttered is látszik, igaz kicsit elmosódva, vagy egy ablak amit lehúzol mögé, meg természetesen ez az ablakváltási mód is a része.
A Win7-be még több poént rejtettek amit az Aero-val lehet használni.
Téma: Nomen est omen
2009-08-04 11:42:39 CocoChanelN1 válaszolta:
hmmm. nem is volt még 2 olyan pasim akiknek egyforma nevük lett volna. nekem inkább a lányoknál jön be ugyanez:D a csillákat többnyire utálom:D az exeimben eddig 1 közös dolog volt: az utóbbi 3-nak és a mostaninak is tanárnő az anyukája:D
A Csillákat én sem szeretem, meg a Lillákat sem sajna (bocsi Lilla!!!).

Ja és az Ákos nagyszerelmem exemnek én voltam a 3. Orsija, most van neki egy 4., akivel persze állítótag sosem járna, hát majd az élet megmutatja... De mindig mondom neki, h én vagyok az igazi, ne is keressen mást. :)
Téma: Nomen est omen
2009-08-03 17:24:06 orsi válaszolta:
hmmm. nem is volt még 2 olyan pasim akiknek egyforma nevük lett volna. nekem inkább a lányoknál jön be ugyanez:D a csillákat többnyire utálom:D az exeimben eddig 1 közös dolog volt: az utóbbi 3-nak és a mostaninak is tanárnő az anyukája:D
na hat nekem ez ugy van, hogy minden baratom anyukaja rak, ahogy en is.
Téma: Nálatok laknak-e szellemek?
2009-04-06 12:31:20 babyseal válaszolta:
húú nagyszerű, köszönöm szépen!

amúgy ha a szellem aki itt él velünk/velem, de nem akar rosszat, akkor is ártalmas?
Nem tesz jót, az biztos :) Nem feltétlenül szívják le az energiákat, vagy riogatnak, vagy bántanak, de egyfajta nyugalmatlanságot adnak az ottlakónak, ami meg nem túl pihentető. Még ha tudomásul is veszed, és elfogadod, hogy vannak ott, akkor is az aurádat megzavarják, nem olyan, mintha egy húsvér lakótársad lenne, bár néha tőlük se lehet pihenni ;)
Téma: Nálatok laknak-e szellemek?
2009-04-05 14:29:52 babyseal válaszolta:
mesélnél még tükörrel kapcsolatos dolgokról? azt pl honnan tudhatom h az én tükröm is átjáró-e? vagy minden tükör az?mit tegyek ellene? én a szobámban néha alapjáraton rosszul érzem magam, de arra szoktam fogni h túl sok rémtörténetet hallottam, és horrorfilmet néztem:D előtem mamám lakott itt, de nem itt hunyt el. de a tükrömtől tartok mostanában. bnőm hatására éjjelre le szoktam takarni. ez hatásos?

azon szoktam még kiakadni mikor recsegnek a bútoraim.. a szekrényem szokott, de nem is az zavar, hanem amikor az íróasztalom "szólal meg". tömör bükkfa, 3 megtermett férfiember kell h megmozdítsa, és hiába lökdösöm vagy próbálom "megrecsegtetni", semmi. bezzeg ha lefekszem aludni, tuti h akkorát roppan h majd' összepisilem magam...
Az, hogy letakarod a tükröt, már sokat segít. Általában a tükrök érdekes dolgok, a feng-shui szerint is külön bánásmüd illeti meg őket, mert energiákat nyelhetnek el, vagy éppen tükrözhetnek vissza.
Szóval a tükrök átjáróként funkcionálhatnak, de nem feltétlenül kell annak lenniük.

Most pedig jöjjön egy kis tértisztítás :) Ezzel a szertartással, képeket, szobrokat, helységeket lehet tisztítani:
kellékek: egy kis víz(víz elem- lehetőleg valami műanyag ibrikben, mert a végénmindent ki kell dobni!), egy kavics, vagy virágföld (föld elem), fehér virág (levegő elem), egy fehér gyertya (tűz elem), jöhet még egy füstölő, csengettyű, meg esetleg rózsafüzér amit a tükörre akaszthatsz .
A lényeg, hogy a kis cuccokat odapakolod, meggyújtod a gyertyát, füstölőt, szépen összeteszed a két kezed, és mondasz egy imát. Nem feltétlenül az fontos az imánál, hogy a miatyánk legyen, a lényeg, hogy segítséget kérj, ráhangolódj, és a pozitív energiák elkezdjenek áramolni. Ha neked az esik jól, persze, lehet üdvözlégymária, vagy akármicsoda. Egy kis ima legyen, ami őszinte és a lelkedből jön. Az összezárt két kezeddel pedig 3* a végtelen jelét (fektetett8) kőrözd el, majd utána mind a négy elemmel s a füstölővel külön-külön is írd le a levegőben ezt a jelet. Fontos, hogy mindegyikkel 3*!
Ezek után, szépen, felszólító módban (nem kell anyázni:)) küldj el minden nem odaillő lényt a helységből, lakásból. Szólítsd fel a különböző entitásokat, hogy hagyják el a lakásod, és zárd le az átjárót. Közben a füstölőve, és a négy elem megtestesítőjével (külön-külön) szépen lassan kőrözz a tükör elött, vagy akár cikkcakkban is hadonászhatsz, lényeg, hogy tisztuljon a környezeted :)
Majd szépen, hangosan tapsikold körbe a tükrödet, és a csengettyűvel is csilingeld körbe. Ezek a hirtelen hangok hirtelen energia-bombaként robbannak.
Még egy szer zárd le az átjárót, és kérd meg az angyalokat, vagy a védőket(akárhogy nevezhetjük őket), hogy segítsenek, és védelmezzenek.
Ezek után újra a kezeddel, a füstölővel és a négy elemmel 3* a végtelen jelét írd le a levegőben, tegyél le szépen mindent a tükör elé, és hagyd a gyertyát és a füstölőt teljesen elégni. Ezek után csomagold össze a maradványokat, és ha lehet akkor ne a saját kukádba dobd ki, hanem minél messzebb, valami konténerbe, vagy hulladékgyűjtő helyre. Ezek után nem árt, ha letakarod a tűkröt, és egy darabig úgy hagyod. Legalább éjszakánként.

Ha valami meg nagyon nem stimmel, akkor szólj! :)

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.