ADATLAP

regisztráció: 2008-12-01 20:43:33

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Sörgyári divatshow
2011-05-29 21:52:21 monetta válaszolta:
ne haragudj meg, de még pozitívabb benyomást keltenél, ha tudnál normálisan és érthetően írni.
stylisT lehetsz, legfeljebb, de ezt például következetesen rosszul írod...
bocsánat, de nekem ezek nagyon bántják a szememet.
hoza szolnek ehhez nem fontos helyesen irni te buta liba ha jo a szervezo
kepeseged s tudod en hoztam ossze a dreher bemutatot ,en kerestem meg a drehert en szerveztem be a tervezoket es a referenciaim leven s kapcsolatrendszerem miatt egyezet bele a dreher .a bemutatoba ha en nem kezdem el nem lett volna bemutato ...de tudod irassal jossz hat elmondhatom neked te buta liba nemszandekosan irok rosszul dixleszias vagyok iras zavarjaim vannak ha akarod tudni de nem reklamozom s ha majd te jobban osszehozol sok fotozast s nagy bemutatot akor velemenyez ....

Téma: Jaj, most mi lesz?!
2010-11-25 19:22:00 stacia válaszolta:
Én nem írtam, hogy nem tudod, mit beszélsz. Azt írtam, hogy nem vagy képben ebben a témában.
Örülök, hogy alig volt baleseted az elmúlt 17évben, maradjon is ez így.
Jah, már megbeszéltük a témát wintersunsettel:)
Téma: Mi lesz veled, Stylewalker?
2010-11-25 01:08:14 ismeretlen válaszolta:
királyság :D
Empire!
Téma: Jaj, most mi lesz?!
2010-11-24 19:00:02 stacia válaszolta:
Nem kell felhúzni magad.
Ezt írtad:
"A casco azoknak való , akik nem tudnak vezetni, és ezért balesetet okoznak, valamint nem tudnak/akarnak gondoskodni az autójukról."
Erre írtam a válaszomat, illetve arra a korábbi mondatodra, hogy a "cascót bizony töréskárra találták ki!"
De ahogy látom, ha megpróbálnád értelmezni sem lehetne veled beszélgetni erről.
Nem húztam fel magam, csak nem tartom érvnek, hogy 'nem tudod, miről beszélsz.'
Amit írtam, az teljesen korrekt. Más kérdés, ha nem érted, mit jelent 'gondoskodni az autóról.'
Egyébként jóval gyakoribb, hogy törés miatt van szüksége egy autósnak csacóra, mint hogy elveri a jég a kocsiját. De nyilván nem tartozik esti olvasmányaid közé statisztikák nézegetése.
Látom, rád az észérvek nem hatnak, max. annyit lépsz rá, hogy 'nem úgy van, és kész.'
Ne tévedjél, nekem tökmind1, hogy te kötsz-e cascót, én azt írtam, nekem nincs rászükségem, mert én tudok vezetni, tehát nem töröm a kocsimat, valamint képes vagyok felelősen gondoskodni róla, tehát nem fogok kiszáradt fa alatt parkolni, sem pedig jégesőben furikázni.
Összefoglalva nem fogjuk meggyőzni egymást, igaz nekem nem is ez volt a célom. Vagy neked igen? Mert nem fog sikerülni, emiatt kár fársztani magad!
Téma: Jaj, most mi lesz?!
2010-11-24 11:35:15 stacia válaszolta:
Látszik, hogy nem vagy képben a témában. Az átlagember ma Magyarországon lakásban él, általában fedetlen parkolókban tud parkolni. Így, például a jégkár igen gyakori, amit fedez is a casco. A casco nem azoknak van, akik nem tudnak vezetni, ebből is látszik, hogy fogalmad sincs, milyen kockázatokat tudsz lefedni vele. Akár 17 éve vezetsz, akár nem.

A cikkhez annyit, hogy ez még reklámnak is szar. Tele van komoly ferdítésekkel és a stílusa is borzasztó. Olcsó kategória.
Neked mióta van kocsid?
Csak mert szeretem, mikor olyanok osztanak, akinek kocsijuk sincs, de még jogosítványuk se;)
Ha olvasnál is, nem csak írnál, akkor tudnád, én azt írtam, NEKEM nem kell casco. Nem érdekel, az ÁTLAGEMBERNEK kell-e, én kizárólag magamról írtam.
Az én kocsim zárt garázsban van, én ez alapján döntök. Nem az alapján, hogy MÁS hol lakik, hol parkol. Érted a kettő közti különbséget? Biztosítást mindenki SZEMÉLYRE szabottan köt, nem az alapján, hogy a sarki fűszeresnek van-e. A jégkár sem érdekel, mivel nem hagyon kint jégesőben a kocsimat. Érthető ez? A söfőr DÖNTÉSE, hogy mikor, hol hagyja az autóját, nem másé!
De próbáljuk megközelíteni máshonnan, hátha úgy érthetőbb. A 17 év alatt, amióta KOCSIM VAN, kiszámoltam mennyibe KERÜLT volna a casco. Aztán kiszámoltam, MENNYIT költöttem a kocsimra, amit FIZTETT VOLNA a cascóm, ha van. A kettő különbsége egy közepes kategóriájú kocsi ára, amit ma meg tudnék venni abból a pénzből, amit NEM KÖLTÖTTEM cascóra.
Így már világos??
Szerintem neked nincs fogalmad arról, mire is való a casco, de gyanítom, egyéb biztosítások vonatkozázában se vagy nagyon képben;)

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.