ADATLAP

regisztráció: 2008-06-19 12:52:49

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

  • még nem rakott el cikket!

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Álom voltál
2009-04-30 20:56:26 marta válaszolta:
Azt hiszem ezt a cikket kikopizom és odaadadom anyukámnak anyák napjára..
Én is odaadnám anyukámnak, de ő elkötelezett cotcot olvasó. :)
Téma: Pokolba a karácsonnyal
2008-12-13 22:14:40 ismeretlen válaszolta:
Nagyon lehangoló olvasni ezeket a kommenteket..:( Elgondolkodik egyáltalán valaki azon, hogy mit is ünneplünk valójában Karácsonykor?! Én nem is értem azokat az embereket, akiknek ez csak az őrült fogyasztásról és az ettől kapott fejfájásról szól és sajnálom azokat, akik a templom, az elcsendesedés, a befelé figyelés, és ünnepre hangolódás (ld.:advent hónapja) helyett mammon oltárán áldoznak a csillogó plázákban. A Karácsony eredetileg keresztény ünnep, van egy eszmei háttere, minden egyéb pogányságot a hitetlen, kiégett emberek gyártottak mellé. Az ajándékozás is egy ehhez kapcsolódó szimbólum, amivel a szeretetedet fejezed ki egy másik ember iránt. Az ajándék olyan, amilyen te vagy. Az tükröződik benne, amit te fontosnak tartasz adni egy szeretted számára. Nem az anyagi értékétől lesz igazán értékes. Ebben az agymosott, pesszimista világban különben már az is valami, ha legalább egy picit türelmesebbek próbálunk lenni egymással ezen a pár napon.
sőt, még a kereszténység születése előtt is ünnepeltek ezen a napon....ugyebár a téli napforduló, a fény születése....a nappalok megint hosszabbak lesznek stb.sztem ez önmagában is szép+ a keresztény jelentése.
Téma: Spenótos csirkés tészta
2008-08-27 20:15:43 walkunafraid válaszolta:
Tényleg nagyon guszti és egyszerű kaja, de a képen azok rákocskák és nem csirkefalatok;) Tengeri herkentyűkkel talán még jobb vacsora.
meg nem spagetti hanem penne.:)
mi ugyanezt a receptet csirke helyett baconnel szoktuk, és én orsótésztára vagy valami kagylóra szavazok, ami felveszi a szószt.
Téma: Telefonszex-operátorok
2008-06-23 14:15:06 Kimberly válaszolta:
Azért széles skálán mozognak ezek a nők.. Egy-kettőről közülük biztosan nem jelenteném ki a kép alapján, hogy mi a foglalkozása.Egy diplomás nő hogy adhatja ilyenre a fejét..?! Nem értem..
Gondolom többet keres vele,mint a diplomás munkájával.Egyébként szerintem nem szégyen ez,elvégre csak színészkednek és az ügyfél még csak nem is látja őket.Inkább,mint,hogy az utcasarkon álljon.

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.