ADATLAP

regisztráció: 2009-12-22 18:18:15

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

  • még nem rakott el cikket!

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Szárnyakat ad?
2010-06-19 11:06:40 ismeretlen válaszolta:
Az energiaital hányásszagú trutymó, és még csak nem is hatásos (engem nem pörget fel). Én kávéval tuningolom magam (abból viszont akár öt is lecsúszhat egy nap alatt), sok folyadékot viszek be tanulás közben (ásványvíz, tea)-ez amúgy szerintem a legfontosabb, és a szőlőcukor is segít.
igen-igen, a szőlőcukor!
Téma: „Nyolc karról álmodom”
2010-06-17 17:48:18 Mimozavirag válaszolta:
Nekem egyedül a nagy fekete gyűrű tetszik, azt elfogadnám. A többi nem kéne, engem taszítanak a babafejek, a furi mintás fekete és fehér medálokat meg nem látom nagyon egyedinek. (Ez nem fikázás, csak vélemény, mert ugye, ha valaki mondjuk itt megmutatja azt, hogy mit tud, akkor azt is vállalja, hogy esetleg negatív vélemény is akadhat, pont úgy, ahogy pozitív is.)
Egyetértek! Minden vélemény fontos. A pozitív és a negatív egyaránt. Hozzászólásod nekem nagyon tetszik, mert valóban a Te véleményedet tükrözi "engem taszítanak a babafejek" és nem azt írod, hogy taszítóak. Örülök, hogy van még olyan aki tud fogalmazni.

Az utolsó szó pedig legyen azoké, akik nem bírják ki nélküle. ;)

Nekem tetszik Petra minden munkája, amit itt láthattam.
Hajrá Petra!!!! :)


Téma: Cannes-i ruhaparádé
2010-05-22 19:06:38 Koka válaszolta:
Marion Cotillard overallja tetszik a legjobban.
nekem is
Téma: Gombás kórság
2010-05-19 15:57:58 trillarom válaszolta:
Hogyan lehet magamon észrevenni a candidagombák túlszaporodását?
Nekem is ez lenne a kérdésem. Mik lehetnek a tünetek?
Téma: Adrien, 24
2010-03-07 15:20:15 chloe válaszolta:
Hát, szerintem ha valaki vállalja azt, hogy a képét feltegyék egy olyan fórumra, ahol véleményezni fogják a stílusát, a ruháit, stb..., akkor azt is bele kell kalkulálnia, hogy ezek a vélemények vélhetően nem csak arról fognak szólni, hogy csudaszép... Végigolvastam a kommenteket, és ugyan volt néhány csípős megjegyzés, ám egyiket sem találtam sértőnek, vagy ilyesmi, bár lehet, hogy csak én nem vagyok olyan érzékeny. Persze az ő dolga, hogy levetette, csak furcsának tartom, hogy akkor egyáltalán miért engedte föltenni?
gondolom neki még nem csengett ismerősen a rettegett cotcot street fashion, ami állítólag olyan hírnévre tett szert, hogy a potenciális alanyok csak azért nem vállalják a képet, mert ide fog kikerülni.

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.