ADATLAP

regisztráció: 2009-02-25 17:43:32

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

  • még nem rakott el cikket!

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Meghalt Steve Jobs
2011-10-09 15:50:05 mookid válaszolta:
ez a 'Magyarországról nem könnyű felmérni..' kezdetű mondat csak enyhén volt lenéző. egyébként engem nem érdekel, sokan meghalnak, ez van.
hanem ide
Téma: Mit keres a Meki a gyerekkórházakban?
2011-09-23 12:06:11 spadri válaszolta:
gusztustalan, bár szerintem tényleg nem a 'meki' a főgonosz, inkább az ostoba szülők, akik engedik a százkilós gyereküknek, hogy továbbra is bigmacet (vagy mik vannak ott) reggelizzen meg kólát igyon. az a szomorú az egészben, hogy tényleg erre van igény és a legtöbben nemhogy semmi kivetnivalót nem találnak ebben, hanem egyenesen meg is győzik magukat, hogy ez így milyen jó.
Bizony, a szülő veszi meg a gyereknek a kaját! Enyém pl. tudja, hogy van Dörmi meg Sport szelet (kicsi méret) és ennyi. Ezeket veszem, többiért nem nyafog. Ha nem megyünk boltba, nem csokizik. Gondolom, minden nap sem kötelező mekizni. Ez teljesen a szülő felelőssége. Az óvodai, iskolai kaja mellett is a szülő feladata pénztárcájától és egyéb lehetőségeitől függően egészségesen etetni a gyereket.
Téma: Lőttek a bőrbajoknak
2011-09-21 07:48:32 spadri válaszolta:
pláne, hogy abból a két nőből az egyik férfi ;D
(andrej pejic)
neeee
Téma: A szolárium drog!
2011-08-20 10:37:05 Lunabunny válaszolta:
most minden kötekedés nélkül, pusztán kíváncsiság: neked attól tényleg jobb lesz a közérzeted, hogy meztelenül befekszel/beállsz valami ócska darab műanyagba, ahol előtted és utánad is tucatnyi lány teszi ugyanezt egy szál punciban, és aztán pár percig jön rád a mesterséges fény? mert életemben egyszer voltam szoliban, nekem inkább félelmetes élményként maradt meg :D
Igen.
Téma: Normális-e a pedofília?
2011-08-19 13:01:20 indala válaszolta:
én több logikus és ép emberi ésszel elfogadhatóbb magyarázatot tudnék találni a gyilkosságra, mint a pedofíliára. sokkal 'természetesebb' dolog és ezzel nyilván nem azt akarom mondani, hogy ölni nem akkora bűn, de mondjuk egy átlagos ember inkább képes felfogni egy féltékenységből vagy mondjuk pénzért elkövetett gyilkosság indokait, mint egy pedofil beteg lelki folyamatait.
az meg szerintem eléggé klasszikus fizikai bántalmazás, ha valamit a gyerek akarata ellenére tesznek vele, mert nem hinném, hogy a gyerekek többsége annyira élvezné, ha mondjuk megerőszakolják.
ja, mert én azt írtam, hogy élvezi, vagy mi? egészséges embernek véleményem szerint mind egy gyilkos észjárását mind egy pedofil beteg és perverz hajlamait megérteni nem lehet. épeszű magyarázat az ilyenekre nincs, hacsak nem elfogadjuk azt, hogy ezek betegek, de ez meg nyilván nem elég. mindegyik máshogy szörnyű, a pedofíliát azért érezzük nagyobb horderejűnek, mert gyerekek az elszenvedők és lelkileg sokkal nagyobb megrázkódtatás nekik átélni bárminemű erőszakot eleve. egy pedofil eseményből sosem gyógyul ki a gyerek lelke. így értettem azt, hogy nem klasszikus fizikai erőszak.

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.