ADATLAP

regisztráció: 2009-01-12 22:37:50

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

  • még nem rakott el cikket!

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Mi ez? Sólámpa
2010-01-18 23:59:11 yuccati válaszolta:
Nem bosszant. Ezért az "én véleményem", és nem a "mi véleményünk". Amúgy ezt a többség elve dolgot nem erőltetném a helyedben. Egymillió vacak dolgot fel tudnék hozni ami gáz, és mégis egy világ tombol érte...
Akinek tetszik a sólámpa, legyen neki. Nekem randa.
Erőltetni nem,de alkalmazni szoktam a többség elvét.Számtalanszor fordult már elő eddigi életemben(sajnos nem vagyok egy mai csirke),hogy egy bizonyos dologról tíz embernek más volt a véleménye,mint az enyém,és akkor bizony átgondolom(ált.át is értékelem) a véleményem,hozzáállásom.Természetesen nem mindig alkalmazandó a dolog.(általában a piti dolgokkal kapcsolatban)pl.a sólámpa ilyen,igazad van....izlésről nem lehet és nem is érdemes vitatkozni........neked legyen sópipád,nekem meg van sólámpám,sőt most épp egy sószökőkút mellett írok.Oszt jól érzem magam. Peace!
Téma: Mi ez? Sólámpa
2010-01-13 00:30:37 yuccati válaszolta:
Sólámpa is, lávalámpa is ronda. Sosem tennék ilyet a lakásomba. Aki a só csodás hatását élvezni akarja, vegyen sópipát. Azatuti.
És az, tán még szép is? 62 egy ellen arányban győzött a szép!Ne bosszantsd fel magad,hogy egyedül maradtál a véleményeddel!
Nyáron többet is kiraktam/mécseses verziót/ a teraszra.Annak rendje-módja szerint kint is felejtettem éjszakára és reggelre pocsolyában álltak a szerncsétlenek.Összeszedte a hajnali párát.Ez biztos,de hogy az ionokkal mit csinált ,még nekem se sikerült meglesnem.Viszont a látványa már pozitív hatást gyakorol rám,úgyhogy,ha mégsem ion-mágnes, én megbocsátom neki.
Téma: Szeretem Budapestet, mert...
2009-03-24 23:48:52 roxy válaszolta:
Az ezredik hozzászólást már bizta nem olvassa el senki se...hehe.
De azért leírom, hogy Budapestet pont emiatt a döbbenetes kettőssége miatt szeretem. Az élhetősége, meg az élhetetlensége miatt. Azért mert ez a város annyira zizi.
Imádom a külöleges, gyönyörű épületeket, a kis utcákat.
Más magyarországi nagyvárosokkal összehasonlítgatni meg nagy marhaság.
Hogy jön a cikk témájához Győr vagy Pécs, vagy akármelyik másik.
"Miért szereted Pestet?" "Mert utálom, mert én Győrt imádom." Érdekes válasz- muhaha.
Mindegy.
mukk
én elolvastam!!! azért mert vannak emberek kik nem tudnák elmondani hogy mért szeretik pestet mert egyszerüen nem táplálnak semmilyenérzst íránta én is ezért írtam pécsről mert itt élek és tudok véleményt alkotni róla pestről eltudnám mondani azt amit egy útikalauz is leír és az valahogy nem úgyanaz
Téma: Szívunk egyet?
2009-01-13 17:26:16 flo válaszolta:
"a dohányzók számára nyilván nem az a normális, ha egy hely nemdohányzó"
Ezzel személy szerint nem értek egyet. Nekem például az a normális.
Én csak arról beszélek, hogy nyilván ha van egy szokásom, és itt meg itt meg itt ez tolerált szokás (ismétlem nem a nemdohányzók, hanem a hely tulajdonosa által) akkor nyilván hódolni fogok annak a szokásomnak. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem a dohányzókat kell átkozni, hanem meggyőzni a kedvenc helyed tulaját, hogy legyen ő is intoleráns a dohányzókkal. Persze ez nem igazán járható út, tudom.
Neked meg azt kéne tudomásulvenned, hogy ALAPJÁRATON az embereknek vannak ilyen-olyan szokásai. Amire te nem lehetsz befolyással.
Egy dohányzó helyen ALAPJÁRATON lehet dohányozni. És ez nem a dohányosok döntése, hanem a hely tulajdonosáé. Ezért ne rám/ránk haragudj. Ezért írtam, hogy nem az én hibám, ha büdös leszel. Az általad idézett mondat erre vonatkozott.
A másik, amit még megjegyeznék, hogy nyilván vannak ilyen hatalmas tahók, akik ezt megteszik, de én személyszerint kikérem magamnak, senkire nem szoktam "ráfújni" a füstöt. Nem vagyok ekkora ordas paraszt, és hidd el, az ilyenfajta viselkedést nem csak a nemdohányzók utálják.
akkor ezek szerint nekem volt eddig csak intoleráns dohányzókhoz szerencsém... szívás...
Téma: Szívunk egyet?
2009-01-13 13:50:02 tein válaszolta:
hopsz, ez háromszor is elment:)
szerintem tök jól megírtad ezt a dohányzó hely-nemdohányzó hely dolgot. egyetértek veled szinte mindenben. szerintem egyébként tök sok a toleráns dohányos (több van belőlük, mint a nem toleránsból), de a nemdohányzók így is-úgy is pattogni fognak miattuk. soha nem fogunk közös nevezőre jutni, hiába osztjuk itt az észt pro meg kontra.

- egyébként a szórakozóhelyekről meg annyit, hogy még londonban voltam, mikor bejött a dohányzási tilalom, asszem' 2007 július 1-én. utána hetekig cikkeztek arról, hogy megcsappant a pubok forgalma. kommentár nélkül, szerintem ez magáért beszél.

- ugyanígy londonban, a dohányzási tilalom hatályba lépése után nem sokkal új angol szó került a forgalomba, a smirting. smoking+flirting kombója. onnan indult, hogy ugye a dohányosokat kiűzték a pubokból, és akik kívülre kerültek, elkezdtek beszélgetni, flörtölni, ismerkedni egymással (a többi dohányossal, ugye). így gördülékenyebb lett az ismerkedés. ezután meg szinte csak olyan cikkeket, olvasói reakciókat olvastam, hogy basszus, már megint a dohányosok jártak jól. ez se volt jó a nemdohányosnak, pedig megkapta a füstmentes pubját. pff.

- nem mondom, tök jó dolog úgy elindulni haza egy görbe éjszaka után, hogy nem húzom magam után a kondenzcsíkot, viszont kiűzni a dohányzót (mondjuk enyhén illuminált állapotban) az utcára, jó sok méterre a pubtól, hogy a füstnek még csak egy farkincája se menjen be, bazi veszélyes. szerintetek hány perverz barom van, aki csak arra vár, hogy egy betintázott csajt lekapcsoljon a sötétben? nem mellébeszélek, az élmény szintén londonból van, egy nőtől (nem tizenhat éves, hanem felnőtt negyvenes!), akit így támadtak meg és bántalmaztak. lehet mondani, hogy akkor szokjon le, aki dohányzik, meg azt is, hogy ez bárhol, bármikor megtörténhet, de azért, ha valaki képes a saját dohányfüsttől begőzölt agyán túl is érzékelni a világot, talán elgondolkodhat ezeken.

(luli, ezt nem mind neked szántam, csak rád reagálva egyúttal leírtam, amit gondolok. :)

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.