ADATLAP

regisztráció: 2008-03-03 15:26:40

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Beszél majd az utókor?
2009-11-03 21:03:26 ismeretlen válaszolta:
nem Dr. Berki Emília ez a veszprémi tündérdoki? :)
nekem a gyerekorvosom is a mostani háziorvosom is nagyon jók, szerencsére ritkán látogatom őket. Mióta felköltöztem vidékről Érdre talán nem is voltam háziorvosnál, csak nőgyógyászaton, és kórházban :S a természetes szerekre esküszöm, nem a mesterséges pirulákra, és hagyom meggyógyítani magam az immunrendszerem által.
Az új influenza ellen sem oltattam be magam, és óva intek tőle minden környezetemben élőt, mert véleményem szerint az egész csak politika és lobbi, nem teszek senki zsebébe pénzt olyanért, amit a szervezetem önállóan is képes legyőzni. Ráadásul annyi érvet-ellenérvet hall/olvas manapság az ember, hogy elég nehéz meghozni a helyes döntést. Érzem magam erősebbnek mint egy fránya influenza :) Sok vitamin, sok folyadék, no para :)
De, Ő az! :)
Téma: Diktálj te! - Foltozott farmer
2009-10-23 15:06:00 agneza válaszolta:
14 éves lázadó koromban ( 14 éve ) volt egy farmerom, ami nem tetszett, ezért 1 hónapig (!) nagy műgonddal pengével szétszaggattam és kirojtoztam. Aztán egyszer elmentem benne a nagyimhoz, ott átöltöztem, szakadt farmer le, játszós ruci fel. Szegény dédim ( Isten nyugosztalja ) kitért a hitéből, hogy anyám hogy engedhet ki ilyen rongyos ruhában az utcára, hát nincs egy normális nadrágom sem? Mire hazaindultam, az egy havi munkám precízen be volt stoppolva, rojtok levágva. Mert hát így mégsem mehetek ki az utcára... Szépen megköszöntem, hazamentem, naci a szekrénybe, azóta sem volt rajtam. :) Szép emlék maradt.
Pár éve vettem eredetileg szaggatott farmert, nem is volt olcsó, de nem szeretem, így nem hordom. Lehet, hogy öregszem? :)
Szép napot mindenkinek!
Ez nagyon komoly :D Az a drága gondoskodó nagymama, hát ezért is imádjuk a nagyikat :))))))


Én 1 hete vettem egy kissé (nem durván) szaggatott nacit.... de szívesen csinálnék hípós, szakadt nacit magamnak. Már próbálkoztam, de valahogy látszik, hogy otthoni, nekem az a szaggatás tetszik, ahol a szálak ott vannak, mint pl. ezen: http://www.fashionising.com/pictures/p--Ralph-Lauren-Womens-SpringSummer-2010-NYFW-3700-56788.html nem pedig csak egy nagy szakadás. Csinált már valaki ilyet, és ha igen hogyan?
Téma: Timi, 17
2009-10-16 15:06:24 agiii válaszolta:
A vidékiek nevében kikérném magamnak...
Attól, hogy Neked nem tetszik a farmerszoknya/ing/kabát, másnak még tetszhet és állhat is jól.
A vidékiek is öltözhetnek normálisan, ott is vannak "menő boltok", drága cuccokkal. Hihetetlen, mi? Nem hiszem hogy valakinek a stílusát az határozná meg, hogy a Fővárosban él-e vagy sem.
A lánykáról meg:
nekem kicsit sok a sokféle lila, de azért annyira nem gáz.
4-es
jü, mondjuk ő talán pont miskolcot hozta föl példának, és ott tényleg nincsenek normális ruhaboltok, max a turik...és lehet, h gáz, de én ált pestre jártam vásárolni, amíg ott laktam

mondjuk debrecen megint más, mert ilyen közpkategóriás boltokból majdnem minden van már ott is, ami pesten is van
Téma: Mi ez? Csuklás
2009-09-16 15:39:38 yamilasun válaszolta:
9 korty szénsavas egyszerre - utána büfi nélkül - nekem ez jött be.
Hogy mondanátok egy szóval, hogy hagyd abba a csuklást? Ne csukoljál? :)
én úgy szoktam h ne csuklodj már :D:D de nem tudom, hogyan helyes
Téma: Gondolkodj előre!
2009-05-29 16:19:53 Sziporkaa válaszolta:
én is ott leszek 06.23-án :)
már alig várom! bár a jelek szerint egyedül megyek...
én is :| :)

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.