ADATLAP

cseresznyemag
személyes adatok
regisztráció: 2009-01-03 21:44:28

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

  • még nem rakott el cikket!

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Takarékos ökotippek otthonra
2011-12-23 19:49:42 ismeretlen válaszolta:
Nekem anyám mindig ordított fel, hogy ZÁÁÁRD EL! :D De egyébként mi tök jól takarékoskodunk, engem sem kell már figyelmeztetni. Nagymamám már beteges, szóval anyámnak volt minta bőven, de mivel értelmes néni, így csak azt veti be itthon, ami nem beteges. :)

Mamácskát jól lejáratom, de tényleg kemény, amit csinál. :D Mosdót tele és abban mosnak kezet nagyon sokáig. Ezzel csak az a baj, hogy az a víz mindig szürke és mocskos mikor meglátom és fel is fordul a gyomrom. Plusz csak akkor fűtenek, amikor otthon vannak. Ez sem rossz annyira, de amikor hazaérsz télen -10ben és szétfagytál.. várhatsz még a melegre..
:)
Téma: Szeresd a szeméremajkaid! - 18+
2011-12-19 02:02:13 LadyGray válaszolta:
Szerintem nem teljesen az a jó hozzáállás, hogy a punci nem nézegetésre meg vizsgálásra való.
Egyrészt de, mert nézegetni kell, minden nő és párja ismerje meg igenis! :D Másrészt meg a párom szeresse a puncimat. Mert milyen lenne már, hogyha azt mondaná rá, hogy nem akarom nézni. Rosszul esne. Nem? :)
De.:) Igazából, nem fejeztem be a mondatot, úgy, ahogy akartam volna, mert...hm, "furán hangzott volna, az én számból"...de hozzágondoltam, hogy nem nézegetni, stb kell, hanem szeretni. A tulajdonosának és a párjának is. Csak nem akartam már, ennyire, átcsapni "pinablog"-stílusra.:D Így kicsit lesarkítottam.;) Azzal én is egyetértek, hogy ismerni kell, szeretni kell, ha kell akkor nézegetni is lehet; kinek mi...:D Csak ha szeretek valakit, nem hiszem, hogy "csúnyának" tudnám találni a nemiszervét. Ha pedig alkalmi kalandba bonyolódok vele, akkor nem érzem úgy, hogy jogom van minősíteni bármilyét.. Ezt akartam megfogalmazni lényegében.
Téma: A szürke hattyú
2011-02-18 15:25:22 gabisan válaszolta:
Ez nagyon jó volt!!! :D
Köszönöm szépen, jól esett, hogy jól esett neked:DD
Téma: Nagy tavaszi farmerkörkép
2011-02-14 08:30:45 ismeretlen válaszolta:
Így választottam. De ezek szerint olyat kellett volna vennem, ami alig ér be és szenvedni benne pár napot. Kb 2 számot tágult. Pedig drága és márkás. De amúgy tökmindegy, minden nadrág ennyire ilyen már. 90% :( Úgy érzem minden csak lóg rajtam.. tök sz@r.
sajnálom :S nem tudom, nekem is van olyanom, ami nagyon nyúlik, de nem mindegyik....
Téma: Petra, 27
2011-02-13 18:40:07 ismeretlen válaszolta:
Én az előző lányokhoz szerettem volna írni. :(
Oda én is szívesen!

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.