ADATLAP

regisztráció: 2008-07-03 00:03:30

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Nálatok laknak-e szellemek?
2012-04-10 16:25:13 CGcsaj válaszolta:
a 26-os kommentben részleteztem.. :)
Szia Cef!!!

Tudom már elég régi a cikked, de tnap újra felfedeztem és eszembe jutott, hogy Neked a párodnak ha még az aki anno volt, ill a témában járatos barátaidnak el kellene látogatnia Budapesten a Kodály Köröndnél lévő Öreg Tölgy Kincsesbolt nevű helyre. Ime a bolt linkje http://www.ancientoak.hu/
sztem hasznotokra lenne egy látogatás.

Üdv
Téma: A hagyma mellékhatásai
2011-01-24 16:44:48 tein válaszolta:
bizonyára én vagyok nagyon suta, és véletlenül sem sztimacs, vagy ki, de ez a mondat mit jelent?
"Ennek köszönhető az élsportolói teljesítmény során fellépő váladéktermeléssel vetekszik." mert valahogy nem tudom összerakni. tényleg próbáltam.

(amúgy én vizet tartok a számban és bejön.)
ha nyelvtanilag helyes lenne, én még akkor sem érteném. :)
Téma: Halálos buli
2011-01-17 14:20:07 Katyerina válaszolta:
not.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=182422221779754&id=1214221401
Ha ez tényleg igaz, nagyon remélem, nem marad annyiban... Azt viszont el tudom képzelni, hogy ott, a helyszínen, szándékosan gátolták a rendőrök, hogy az infó elterjedjen, miért halt meg az egyik lány, és kik által... a cigányokat amúgy is elég ellenséges közhangulat veszi körbe, ha ez ott elkezd még inkább gerjesztődni, ki tudja, mi lett volna belőle, lehet még többen haltak volna meg... az ellenséges közhangulatból lincshangulat lesz. Tehát a helyszínen ez még érthető, viszont az igazságnak ki kell derülnie, már ha tényleg így történt...
Téma: Szabad a kövezés?
2010-08-06 20:30:49 ismeretlen válaszolta:
"alapjaiban véve"
nekem nem. nekem az az alap, hogy van itt valaki, akinek köze van ahhoz, amiről szó van, valószínűleg az ő hozzászólásainak van a legnagyobb valóságtartalma, és őt hajtjátok el hennázni? (bizonyára viccnek is vehettem volna, ha az előző hozzászólásokból az jön le, hogy ilyen a hangulat.)
rendben, ha ott élne, biztos mindenki petíciókat írna alá, hogy ne kövezzék meg. sajnos nem ott él, így lehet vele parasztkodni?
nem értjük egymást. nem kell azt szégyellnünk.
(+ "nem itt éltem le az egész életem eddig". szóval nem csak itt, talán ott is. ezt még nem tudjuk. vagy igen? valóban tartottam másfél nap faszságkipihenést, szóval nem olvastam minden kommentet, biztos sok infó kimaradt.)
nem tartom ezt olyan mértékű paraszkodásnak, mint amekkora a felháborodásod. shaheenaz-t sem kell félteni, ahogy látom, elég hamar elkapta a fonalat, ami a szurkálódást és személyeskedést illeti.
én elég sokat nevetek itt. lehet, hogy sok a helyzetkomikum, ami nem a legmívesebb humor, de néha szórakoztat. nem kell mindent annyira komolyan venni.
Téma: Szabad a kövezés?
2010-08-06 11:58:20 ismeretlen válaszolta:
wow, hogy te mekkora egy paraszt vagy.

ki vagy akadva, hogy mekkora disznóság, amit a nőkkel művelnek az iszlám országokban, és arra sem veszed a fáradtságot, hogy legalább látszatból (...) tiszteletet mutass egy általad "szenvedőnek" tartott, ottani nő iránt (aki nyilvánvalóan többet tud az egészről, mint te)? ehelyett elküldöd hennázni??

kezd szétesni kicsit a dolog.
Azzal bunkó, akinek a védelmében van felháborodva. paradox. Ez is mutatja, hogy a nyugati jótékonykodás és segíteni akarás mögött legtöbbször üresség van, egyedüli célja az, hogy az illető megveregethesse a saját vállát, hogy ma is megfelelt az elhivatott jogállampolgár szerepében.

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.