ADATLAP

regisztráció: 2008-09-03 23:20:31

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: cattyee86@hotmailcom
gtalk: az mi?
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Húzz PVC-t!
2010-01-07 08:39:23 Johnzy válaszolta:
Imádom! Nem fogom hordani, mert ugyan a bátorság megvan, de a megfelelően formás lábak hiányoznak...:P De attól imádom! Hordja, aki teheti csajok! :D
nade van Néked ilyened 1általán? :D
Téma: Bébiszitter kultúra. Hol a határ?
2009-09-15 21:47:24 Pricpracprucc válaszolta:
Én is voltam egy évig au-paire Londonban. De nem egy olyan családnál, ahová azért kellettem, mert anyu is visszament dolgozni, hanem azért, mert nem igazán csinált semmit. Volt neki mondjuk valami alibi távmunkája, ami kb. napi 1-2 órát vett el az életéből, a többiben eljárkált a barátnőihez, szépségszalonba, kondizni...stb. Szóval ő meg tudta volna oldani a 2 (egyébként tündéri) kiscsaj nevelését, csak nem nagyon akarta. Apu meg gürizett látástól mikulásig, úgyhogy őt is általában csak hétvégén látták hosszabb időre a gyerekek.
Akkor persze anyu kiakadt, amikor egy családi ebéden a kisebbik lányka fennhangon kijelentette, hogy én vagyok az ő kis mamikája....
Magával az au-paire dologgal nincs bajom, a legtöbb esetben indokolt, és tényleg inkább egy segítővel legyen otthon a gyerek, mint egyedül. Ha egyszer szükségem lenne rá a jövőben (és persze meg tudnám fizetni) akkor én is simán felvennék valakit a csemetéim mellé, de ha lehet, inkább olyat, aki csak segíteni jön, de nem lakik ott. Nem tudom, az valahogy már nekem túl sok. Nem akarom, hogy valaki annyira belelásson az intim családi dolgaimba, mint amennyire én beleláttam, amikor au-paire voltam.
:-) hát igen...mondjuk szerinem akkor is belelátsz néha, ha csak besegíteni mégy és nem laksz a családdal. Én hivatalosan csak babysisster voltam ,tehát a háztartással egyátalán nem kellett törődnöm, azt megcsinélta az anyuka vagy néha a "lakáskozmetológus", ahogy tréfásan a takarítónőjüket nevezték. Ennek ellenére azért volt néha, hogy anyuka megkért, hogy míg a kicsike alszik, legyek oly szíves, teregessek ki (ne büdösödjön be a ruha), és hát azért ugyebár nem feltétlenül csak trikókat vagy babaruhákat mostak. ;-) De tény, családi perpatvart pl. nem láttam, pedig másfél évig voltam náluk.
Amúgy ők pl azért (is) válaszották ezt a megoldást a bölcsődével szemben, és szerintem sokan mások is ezért teszik, hogy a gyerek, ha már el kell szakadjon a szülőjétől, annak munkája miatt, legalább az otthonából ne szakítsák ki, maradhasson a megszokott környezetében, a saját játékai között, s a saját ágyikójában alhasson napközben is. Érdekes, hogy a bölcsibe adást valahogy az emberek kevésbé ítélik el, mint egy BS alkalmazását, pedig a bölcsiben is ott van 8 órát a gyerek, a szülőjétől távol. Szóval pici gyereknek inkább babysitter.
Téma: Porold le a Martenst!
2009-08-03 12:40:53 marosvolgyirita válaszolta:
Jaj Rita! Én is bakancsra költöttem életem első fizuját 14 évesen! :D A rockosabb zenék szeretete megmaradt ugyan, de a bakancsos korszkot már én is kinőttem... De azért jó nosztalgiázni. :)
hájfááájv :)
Téma: Az ifjú Manson
2009-06-18 22:14:08 Kimberly válaszolta:
Manson meg úgy néz ki, mint Vágási Feri másnaposan... :P
tééééényleg :D most sokkal jobban néz ki,bár lehet csak a smink teszi:D
Téma: Az ifjú Manson
2009-06-18 12:47:26 seira válaszolta:
Manson meg úgy néz ki, mint Vágási Feri másnaposan... :P
basszus, nem tudtam, honnan volt ismerős :D

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.
Felhasználónév:
Jelszó: