ADATLAP

Sziporkaa
személyes adatok
regisztráció: 2009-02-10 21:29:25

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Segítség, követ az anyám!
2011-01-13 12:53:36 Adriana válaszolta:
Nem kell olyan dolgokat feltenni, amiket nem akarjuk, hogy lássanak rólunk a szüleink...ha feltennének részeg fotót rólam, az alapból zavarna, nem anyám miatt.
Az hogy iszom és bulizom, és felkerült rólam egy kép egy sörrel, húúú, hát nagy dolog :) Felnőtt vagyok, ennyi.

Anyukám ismerősöm facebookon. Nem zavar, néha kommentel aranyosakat.

Mondjuk 1-2 barátom miatt félek, van egy nagyon szabadszájú barátnőm, és egyszer feltettem egy képet egy fesztiválról, amin egy rockbandával pózolok... barátnőm bekommentelt valami "remélem rosszkislány voltál és valamelyik megd*gott" jellegű kommentet, ezzel a szóval, persze poénból, ezer röhögőjellel, amúgy utalva egy régi poénra.
Ez pl a barátaim előtt nem zavart volna, anyukám előtt igen. Hiába alaptalan és csak ez barátnőm hülye stílusa, de akkor is :D

Mellesleg engem 2 egyetemi tanárom is bejelölt..tőlük sokkal jobban rettegek, mert néha kiteszek olyan zenéket meg kommenteket, amit nem szégyellek azok előtt, akiket ismerek, de egy egyetemi docens előtt már igen.
Milyen zenét szégyellsz az egyetemi docens előtt?
Téma: Próbáltad már?
2010-11-22 21:11:18 Emu válaszolta:
'A squash a világ harmadik legintenzívebb sportjának számít.' - mi az elso ketto?

En egyszer squasholtam, azt hittem, izomlazam lesz a karomban, es ennyi. Ehhez kepest annyira fenek-izomlazam volt, hogy alig tudtam ulni masnap :)

Mondjuk en nem szeretem a labdajatekokat, inkabb a zenes-tancos, vagy kizarolag a testre koncentralo sportokat szeretem, pl kangoo vagy mostanaban joga.
Jaja, mi az elso 2???:-)
Téma: Egy beteg elme vallomásai
2010-11-19 07:29:06 Welmi válaszolta:
Imadom von Trier-t, foleg a Dogville-t, szeretem ha egy film tenyleg erzelmeket valt ki belolem.
A Tancos a sotetben zsenialis, bar nem neznem meg egynel tobbszor.

Amugy en birom a dogmakat, Olasz nyelv kezdoknek, Hogy szeretsz...? Szeretjuk a danokat, na :)

Az Idiotakra viszont nem tudtam magam ravenni, es felek, az Antikrisztusra sem fogom. Amugy pont most votl egy interju origo filmklubban a foszereplonovel.
A Hogy szeretsz? de durva volt. Ja, valami bűzlik Dániában.
Téma: Nem lehet fél szívvel csinálni
2010-11-18 15:42:41 BoribonAnnipanni válaszolta:
Hollandiaban vagyok, Hagaban. Szakmai gyakorlat-felen.
Amugy a media szak ugyanez :) Es sok "mediaban akarok dolgozni" jellegu ember jar oda (bar ez ELTE-re nem, mert maxpontos felvetelivel tenyleg azok kerultek be, akik nagyon motivaltak voltak).
De ez szerintem olyan, hogy a filmszakosok nagy resze annyira fanatikus, hogy tenyleg csak es kizarolag filmekkel akar foglalkozni. Minek menne akkor mas szakra?
En is gondolkodtam, hogy adjam-e be jogra vagy pszichologiara, fel is vettek volna, de minek, ha utalnam, ha jogaszkent kellene dolgoznom (mellesleg ok sem tudnak elhelyezkedni).
De hat ez van, ez erdekelt, otthon nehez munkat talalni, de nem lehetetlen. En most azzal foglalkozom, amit szeretek, szoval le lehet nezni, hogy "juuj, kommunikacio-media szak", teny, hogy nem egy orvosi egyetem szintjen van, de szerintem az embernek azt kell tanulnia, es meg kell probalnia azzal foglalkozni, ami boldogga teszi.
Igen, elég felhígult volt a komm. szak mikor én voltam egyetemista, mert népszerű volt, akkoriban talán még jobban, mint most. Aztán a a 60% lemorzsolódott évfolyamonként. Azt hiszem, az is egy telített terület lett. Én dupla nyelv szakos voltam, szóval nem panaszkodhatom. :-)
Téma: Nem lehet fél szívvel csinálni
2010-11-18 15:00:08 BoribonAnnipanni válaszolta:
Hat ez az uj rendszer...Bologna. Regen volt filmszak, meg esztetika, meg muvtori, meg ooo meg valami. Kommunikacio, bar az most is van kulon is.
Es Bolognakor egybevontak. Szababolcsesz, elso evben alapozo a fent emlitett targyakbol, aztan specializacio. Nekem volt par filmes oram (annak ellenre hogy nem vagyok szabad bolcsesz, csak felvettem mert erdekelt) es tenyleg sok elmeleti, elemzesi oraik vannak, meg gyakorlati, forgatasi gyak... de ezzel nem lesznek filmrendezok, nyilvan. Esetleg filmes ujsagirok, filmforgalmazo cegnel dolgozhatnak...Sokan filmszak utan mennek Filmmuveszetire, mert ugye oda eleg nehez bekerulni, de egy ilyen bolcsesz-filmszakon meg tudnak szerezni bizonyos alapokat.
Csak hat rengeteg filmzakos vegez, akik nyilvan nem tudnak elhelyezkedni. Regi rendszerben legalabb volt szakparjuk (angol-film pl), de Bologna-ban csak egy szabad bolcsesz-film specializacioval nyilvan nem sokra mennek.
Annak hasznos, akinek van ilyenre 3-4 éve, és utána is még maradnak keretei, hogy folytassa a tanulást. Láttam olyanokat, akik azt hitték, hogy volt idejük erre, és jól is csinálták, utána meg mikor kiderült, hogy semmire sem mentek, akkor csapatostul váltak telefonos marketingesekké, biztosítósokká, és banki adatrögzítőkké. Sz@r ügy. :S
Merre vagy külföldön?

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.