ADATLAP

regisztráció: 2009-01-21 12:58:43

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

  • még nem rakott el cikket!

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Lődd be magad Diane Krügerrel!
2009-09-28 11:04:19 madrid86 válaszolta:
De amúgy egyetértek, nekem is Shosanna volt az egyik favorit.
Brad Pitt meg sztem nagyot alakított.:)
.SPOILER! Jajj, imádtam...újra és újra megnézem a trailert, hogy röhögjek a kiejtésén. Remélem jól emlékszem, hogy Tennessee és hogy az déli állam, azért ekkora poén.
De Landa mindenkit überel ebben a filmben...4 nyelven beszélni folyékonyan...és az embernek a hideg futkos a hátán tőle. :) Azóta interjúkat is nézegettem tőle és ott megint csak máshogy beszéli az angolt, mint a filmben...Perfetto!
Téma: Lődd be magad Diane Krügerrel!
2009-09-28 11:00:23 madrid86 válaszolta:
Egy kicsit bele vau-vauzok: Shosannát Mélanie Laurent játszotta, Diane Bridget-et, a német színésznőt alakította a filmben.
Persze, tudom...szerintem csak félreérthetően fogalmaztam. Szóval szép Diane, de nekem inkább a Shossana alakítása tetszett... de látom már megmagyarázták helyettem. :) A vau-vauzás pedig tök aranyos szó! :)
Téma: Lődd be magad Diane Krügerrel!
2009-09-24 11:19:16 bubifujo válaszolta:
Egy kicsit bele vau-vauzok: Shosannát Mélanie Laurent játszotta, Diane Bridget-et, a német színésznőt alakította a filmben.
ahogy madrid86 sem állított mást.
és én is ezt akartam írni: Shosanna szerintem nemcsak szépségben de színészi alakításban is jobb volt Diane-nél. de azért szép nő és tetszik a stílusa. :) csillagos ötös, tényleg lehet tőle tanulni
Téma: Mindennapi (?) fóbiáink
2009-04-20 20:53:04 Ricca válaszolta:
Hm, találtam még vmit, ami rám illik:
Tripanofóbia — a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem
Habár ebből inkább csak az injekcióktól félek. De sírva azért nem fakadok.:)
Téma: Uru és Huru
2009-02-23 22:06:15 moulinrouge válaszolta:
Hm...szeretnék én egyszer egy olyan nadrágot, amit el kell vágatni.:) Sőt, nem is vágatnám el, kiélvezném, hogy végre 1x van egy olyan nadrágom, amire rá tudok taposni.:D
nekem egyszer volt egy olyanom. ausztriában vettük:) nem is engedtem felhajtani, igaz kb csak egy centit kellett volna, de olyan jó volt végre egy hosszabb naci....bár most már itthon is kapni egész korrekteket.

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.