ADATLAP

EveDuncan
személyes adatok
regisztráció: 2009-01-23 12:58:12

MyCotCot oldala

Kapcsolat

msn: nincs
gtalk: nincs
skype: nincs

Konténer

Kommentjeire érkezett válaszok

Téma: Köztünk járnak
2009-08-06 14:33:16 maryalicebrandon válaszolta:
Hasfelmetsző esetében a küldetéstudatosra szavaznék, mint ahogy fentebb ezt már más is tette. Szerintem.
Hasfelmetsző szerintem is inkább a küldetéstudatos részlegre kerülhetne. Ő például tudtommal azért ölt, mert élvezte természetesen és mert azt hitte Isten ezt akarja. Sok sorozatgyilkos ilyen téveszmék miatt öl...
Téma: Kínmondatlanul
2009-07-17 12:33:55 engelchen válaszolta:
Nagyon sok szerencsét hozzá! :) Szívből drukkolok, ismerem ezt a szituációt nagyon jól, amiben most vagy, kívánom, hogy szerencsésebb legyél mint én!
Köszönöm szépen :) neked nem jól sült el ez a dolog?:S
Téma: Vagyok, aki vagyok
2009-05-28 15:25:01 Averan válaszolta:
Igen, én is sokat olvastam utána, és teljesen rám illett amit írtak! Megdöbbentő volt!
Én úgy vagyok az indigósággal, hogy oké, rám illik, persze. De mi van, ha egyszer megnézetem, és nem indigó színű az aurám? akkor már nem is lehetek különböző a többiektől? Különleges vagy másmilyen...? Durva ez a skatulya-mánia...
Téma: Vagyok, aki vagyok
2009-05-27 17:45:58 alexi88 válaszolta:
Ez a cikk nagyon tetszik, a témája, az egész! Végre írt valaki ilyet is! Születésem, gondolkodásom megkezdése óta vagyok különc. Nem direkt, ilyennek születtem. Soha nem hasonlítok senkire, mindig kirívó vagyok a viselkedésemmel a nézeteimmel a világban, teljesen mindegy, hol vagyok. Teljesen más a világképem, a gondolkozásom, és erre vagyok a legbüszkébb. Hogy nem vagyok átlagos. Ez a külsőmben sosem nyilvánult meg, ott átlagos vagyok. Az emberek idegesítőek, igyekszem velük kerülni a kommunikációt - tisztelet a kivételnek -, de az a birkaszindróma amire képesek, az nem semmi...a szó legrosszabb értelmében! Erről meg a véleményemről oldalakat tudnék írni, de nem teszem, főleg azért, hogy ne bántsak másokat. Én ilyen vagyok, és örülök neki, aki általában hasonló, mint én - ugyanolyannal még nem találkoztam, lehet ennek az indigósághoz van köze -, azzal vagyok jóban.
Szia!
Én is indigó vagyok!
Én sem találkoztam még indigóval, egyébként. Egy színterapeuta látott engem kb. fél percig, és utána mondta anyukámnak, hogy " ez a gyerek indigó". Fogalmunk sem volt róla, hogy mit jelent, de utánanéztem, és döbbenetesen illik rám ez a kategória.
Téma: Nyílt kapcsolat
2009-05-25 08:27:32 MidnightLady válaszolta:
A cikk teljes egészével nem értek egyet sem én, sem Párom, akivel együtt olvastuk. A mi kapcsolatunk nagyon stabil, majdnem hét évet vagyunk együtt, a bizalom teljesen 100%-os. Többször esett szó közöttünk nyílt kapcsolatról, és most eljutottunk oda, hogy már bele is megyünk. Nekem teljesen természetes, hogy kíváncsiak vagyunk milyen mással a szex, megkívánunk más embereket, ebben nekünk nincs semmi rossz. Neki is szabad azt, amit nekem is. Ez csak szex, és tényleg, más semmi. Ettől lehet az ember (lányát) ribancnak titulálni, csak szerintem hülyeség lenne...
pfffffffff, ez durva. Én valahogy úgy vagyok az egésszel, hogy vagy kell a pasi vagy nem, s vagy kellek a pasinak vagy nem. Ha megkívánunk másokat, akkor már semmi keresnivalónk egymás mellett.
Az ex-em nekem szépen felvázolta, hogy neki én vagyok az igaz, engem akar feleségül venni, tőlem akar gyereket, csak most per pillanat neki kell a szórakozás. Na rendben, mondtam. Ha te attól érzed férfinak magad, hogy a legyet is röptében megbaszod, akkor oké. De én nem hiszek az olyan mesékben, hogy engedd el, s ha igazán szeret akkor visszajön hozzád. Sztem a felállás a következő: ha igazán szeret, akkor el sem hagy!

Kedvenc cuccok

Jelenleg nem elérhető.