Test

Karácsonyi dalok, rogyásig untuk

287

Itt a karácsony, ezt mindenki ossza le magában, milyen érzést vált ki, egy biztos, hogy a zenecsatornákon, rádiókban és még a bkv sofőrfülkékben is karácsonyi dalok özönlenek a fejünkbe. A plázákról és karácsonyi vásárokról nem is beszélve, no meg az IKEA-ról, ahol már szeptemberben is a dzsinglbellz szólt. 

Minden évben előkerül George Last Christmas-e, titokban reméljük, ez most már tényleg az utolsó év, hogy ezt kell hallgatni naponta, bár simán lehet, hogy furcsa hiányérzetünk lenne.

Mariah Carey és az ólájvantforkrisztmösz, amitől már a kezdő csengésnél is legszívesebben nekimennénk a falnak.olvass tovább

Nyertél!

284

Különleges nap ez a mai. A Cotcot.hu történelmének legelső játékainak a nyerteseit húzta ki tegnap a nagy bűvész a cilinderből. Semmi csalás, semmi ámítás, figyeltük a kezét. Nézd meg, hogy nyertél-e? A gyönyörű, minimalista Splitback kanapét, az Innoshoptól Strasser Zsuzsa nyerte, aki budapesti. Az ünnepi tálalásnál a Eva Solo tállal Takács Edina villoghat Bodajkon és, ha végre újra kisüt a nap, Csapó Tünde óvhatja a retináit Debrecenben egy tuti Oakley-val. Örülünk, hogy megajándékozhatunk benneteket. Játsszatok még!

Nyolcvanas évek

280

Ritkán találunk olyan webshopot, amit szívesen körbeküldözgetünk, gagyibbnál gagyibbak vannak ugyanis, de most rábukkantunk egy olyanra, ahol szuperjó ékszereket, táskákat, pólókat, sapkákat, kabátokat kínálnak a nyolcvanas éveket idéző stílusban. Ráadásul a kezdőlap dizájnja óriási. Lapozgasd!

Melyik a legegészségesebb munkahely?

273

Töprengtél valaha azon, hogy a munkád, munkahelyed egészséges-e? Az írás és blogolás például semmiképp sem egészséges, ülni egész nap egy monitor előtt minden, csak nem egészséges. Válassz, szerinted melyik a legegészségesebb munkahely?

Tervezz a testedre

239

Végre kitaláltak egy olyan honlapot, ahol virtuális modellként - mielőtt vásárolni megyünk a H&M-be, vagy az Adidasba - felpróbálhatjuk a kollekcióikat. Megnézhetjük mi áll jól, mi illik a testalkatunkhoz, milyen szín passzol a hajunk, szemünk színéhez. A My Virtual Model weblapon feltöltheted arcképedet, beállíthatod méreteidet, testalkatodat, és utána már csak fel kell próbálnod virtuálisan azt a rengeteg rucit, amit kínálnak. Előnyös, hiszen nem kell órákon keresztül válogatnod, próbálgatnod a próbafülkében, majd megbotránkozni. Bátrabban „akaszthatsz” le holmikat a virtuális fogasról, és még az is kiderülhet, hogy a vállpánt nélküli kis top is remekül áll a testeden, de eddig meg sem merted próbálni.

első előző ...119120121122123... következő utolsó