Test

Egészséges szokások

9440

Számtalan szokásunk van, melyekről mi is és a környezetünk is úgy véli, hogy az egészségünket szolgálják. Sajnos tévesen. Ezek a szokások annyira egészségesnek tűnnek, hogy tulajdonképpen egy pillanatra se merül fel bennünk a gyanú árnyéka. Igazság szerint automatikus részei mindennapjainkak, melyekre nem is fordítunk különösebb figyelmet. Nézzünk néhányat közülük!olvass tovább

Szextippek nyárra

9433

Postaládánkba továbbra is szép számmal érkeznek a levelek, melyekben a legkülönfélébb intim kérdéseket teszitek fel szakértőnknek. Ezúttal azt a három kérdést választottuk ki, amivel kapcsolatban a legtöbben érdeklődtetek.
olvass tovább

5 meglepő tény a naptejről

9429

Mindenki ezerszer hallotta már, hogy a bőr egészségének megőrzéséhez, illetve a bőrrák és a korai öregedés megelőzéséhez kulcsfontosságú a naptej használata, illetve a túlzott mértékű közvetlen napsugárzás elkerülése. Az UV-sugárzás káros hatásaitól védő termékekről azonban még mindig lehet újat mondani.
olvass tovább

Ha nyár, akkor orális szex!

9419

Úgy tűnik, a szexuális segédeszközök és szakértőnk tanácsai sokakat inspiráltak arra, hogy feltegyék a bennük motoszkáló kérdéseket, hiszen szép számmal érkeznek az érdeklődő e-mailek a postaládánkba. A jelek szerint a nyár az orális gyönyörök időszaka, ugyanis feltűnően sok ilyen tárgyú levél érkezett. Úgy döntöttünk hát, hogy ezúttal ezt a témát feszegetjük szakértőnkkel.
olvass tovább

Fogyj vízzel!

9410

Azok a felnőttek, akik két pohár vizet ittak étkezés előtt, 1,8 kilogrammal többet fogytak, mint a kortyolást mellőző társaik. A jelenség magyarázata lehet, hogy a vízivás növeli a test energiafelhasználását, illetve hozzájárul a teltségérzethez.
olvass tovább

első előző ...34567... következő utolsó