Test

7 meglepő tény a péniszről

9478

Noha a férfi nemi szerv az egyik legismertebb és legalaposabban tanulmányozott emberi szerv a Földön, melyet számos művész – és számos önjelölt graffitis – örökített már meg a legkülönbözőbb formákban és helyeken, mégis akadnak olyan tények vele kapcsolatban, melyek talán még sokakat képesek meglepni.
olvass tovább

Ez is kell a jó szexhez!

9467

Ahogy azt már megszokhattátok, szakértőnk válaszol a szexuális problémákkal és segédeszközökkel kapcsolatos kérdéseitekre. Ezúttal is két olyan kérdést emeltünk ki, amivel kapcsolatban sokan érdeklődtetek.olvass tovább

Irány az edzőterem! (x)

9458

A nyár a lazulás időszaka, ilyenkor sok minden elcsábít minket az edzőteremből: inkább vízi sportokkal tartjuk karban magunkat, kirándulunk vagy épp idegen városokat fedezünk fel, de az sem ritka, hogy a kánikula elől bemenekülünk a hűvösbe és édes semmittevéssel múlatjuk az időt. Aztán amikor beköszönt az ősz, ismét beleszokunk a hétköznapok rutinjába, és a laza nyári napok csak szép emlékek lesznek. Ilyenkor ismét vonzóvá válik az edzőterem és elkezdünk arra vágyni, hogy aktív mozgással pezsdítsük fel a dolgos hétköznapokat. A Life1 Corvin Wellness jó megoldás lehet, hiszen változatos mozgásformákat kínál, emellett wellness és beauty szolgáltatásokat is igénybe vehetsz rendkívül kedvező áron.
olvass tovább

Orgazmus: az agyat is karban tartja

9457

Egy amerikai professzor több évtizeden átívelő kutatásának eredményeire hivatkozva azt állítja, hogy semmi se védi jobban elménk épségét az intim perceket megkoronázó kielégülésnél.
olvass tovább

Egészséges erotika és hosszan tartó gyönyör

9444

Ahogy azt már megszokhattátok, szakértőnk válaszol a szexuális problémákkal és segédeszközökkel kapcsolatos kérdéseitekre. Ezúttal két olyan kérdést emeltünk ki, amivel kapcsolatban sokan érdeklődtetek.
olvass tovább

első előző ...23456... következő utolsó