Szépség

Így fess macskaszemet

9590

A nagy népszerűségnek örvendő, örök divatú cicaszem sminket a legkönnyebb elrontani. És bizony sokszor kezdhetjük újra az egész procedúrát nulláról. - Van aki szerint lehetséges mind a két szemet egyformán kihúzni? - Eljött az ideje, hogy tisztázzuk, hogyan kell helyesen elkészíteni ezt a klasszikus sminket és, hogy örökre búcsút intsünk a gigantikus pandaszemeknek!


Először egy általad kiválsztott halvány, natúr színű szemhéjpúderrel kezd. Ez segít, hogy tartósabb legyen a tus és még kontrasztosabbnak is fog fűnni a tekinteted. Plusz csillog is. A belső szemzugtól kezd el a szempillák tövénél kifesteni, de ne egészen a külső szélig. Ahogy a képen is láthatod. Ezután húzd meg az ívet. A külső szemzugtól egy felvelé ívelő, lehetőleg minél vékonyabb precíz kis vonás legyen. Majd nemes egyszerűséggel kösd össze. Arra ügyelj, hogy ne szögegyenes vonalat rajzolj mint oviban a pálcikababa, hanem próbálj egy szép ívet kanyarintani. Ezután szemceruzával satírozd át az egészet. Koronázd meg az elmaradhatatlan szempillaspirállal!

Hétköznapokon viseld pirosítóval és egy nude rúzzsal. Így abszolút működik. Nem túl sok mégis csinos. És nem mellesleg feldobja a farmer pulcsi összeállítást is. Arra ügyelj, hogy tartós, jó minőségű szemhéjtusra fektess be hiszen ha így indulsz munkába reggel nyolctól, délután kettőig hajlamos szétkenődni az egész szemhéjadon, ami elég bizarr látvány.

Ha pedig alkalomhoz illően megengedhetsz egy erősebb sminket, vesd be a retro klasszikust, sötétvörös rúzzsal kombinálva!Műköröm ízlésesen!

9608

Attól, hogy véget értek az ünnepek, nem kell lemondani a különleges kiegészítőkről. A köröm - jelen esetben a műköröm - az egyik legszebb kiegészítőnk lehet, ha jól van elkészítve. A nagy, természetellenes, hegyes, otromba karmokat felejtsük el! Ízléstelen és már jópár éve nem divat. Ezeket a rövidebb körmöket ajánlom. Íme néhány inspiráció!olvass tovább

Házi wellness

9601

Talán a két ünnep között akad egy-egy szabad nap, amikor végre csak magaddal törődhetsz. A karácsony, hiába az év legszebb és legmeghittebb ünnepe, valljuk be, hogy a rohangálás és a sürgés-forgás sokkal inkább középpontban áll, a relaxálás pedig csak mellékszerepet kap. De most itt az ideje, hogy egy napot magadnak szentelj! Avagy házi wellness a két ünnep között.
olvass tovább

4 tuti smink

9580

Összeválogattam három alapvető sminket, a hétköznapokra, plusz egy kedvenc az alkalmakra!
olvass tovább

Top 4 házi arcpakolás télre

9565

Nem csak nyáron kell óvni az arcbőrünket a túlzott napsütéstől, hanem bizony télen a csípős hidegtől és széltől is. Kívül-belül! A folyadékfogyasztás ilyenkor is pont ugyanolyan fontos, mint a hőségben. Szóval inni, inni és inni! Ha nem fogyasztunk megfelelő mennyiségű vizet (napi 2 litert minimum), akkor azt hamar megláthatjuk az arcbőrünkön. Ráadásul nincs nap, így kevesebb a vitaminbevitel. Az eredmény fakó és kiszáradt bőr. Hogy ezt elkerülhesd, mutatok most négy pofonegyszerű arcpakolást, amit te is elkészíthetsz otthon!olvass tovább

első előző 12345... következő utolsó