Szépség

Dianne Brill illata

395

Eddig csak a dekorkozmetikai csodáiról ismertük Dianne Brill-t, most azonban saját parfümjével egészült ki a kollekció.

"Azért terveztem a parfümömet, hogy egy érzést közvetítsek vele. Azt az érzést, amely erőt vesz rajtad, amikor kicsomagolsz egy csodálatos fehérneműt, értékes ékszert, vagy válogatott pralinét rejtő ajándékot. Ezt a különleges érzést az életed bármely szakaszában megérdemled, és én ezt az érzést szeretném ajándékozni Neked, amikor a parfümöt viseled." Mit is mondhatnánk? Köszönjük szépen.

50 ml 23 200 Ft

A Dianne Brill termékek megvásárolhatók a Váci utcai és a Mammut II-ben lévő Douglas Parfümériákban.

Rózsapír

387

Sokszor kipirosodik az arcbőröm. Nem vagyok allergiás a vizsgálatok szerint, de mégis produkálom a tüneteket. Mindegy, hogy nyár van, tél pirulok. Néha olyan érzésem van, mintha hártyavékony lenne a bőröm. Ismertek olyan kozmetikumokat, amelyek erre a bőrtípusra használhatóak? Szinte az összes arckrém csípi a bőrömet. A kozmetikus sem segített eddig soha. Talán a tapasztalataitok...

A pirosító

205

A pirosító az egyik olyan sminkcucc, amit mindenképp ajánlanék mindennapi használatra. Mert mit is akarunk elérni igazából, amikor pirosítót teszünk fel? Jusson eszünkbe egy rózsás arcú kisbaba, a friss, harmatos bőrével. Erre a hatásra vágyunk magunkon is életünk végéig. Ezt tartjuk szépnek, a soha el nem múló fiatalságot.

Mint minden sminktermékből, úgy pirosítóból is az évek során megalkottak több félét, minden bőrtípusra, h ki tudjuk választani magunknak a megfelelőt. A legelterjedtebb fajtája a préselt poralapú, amit ecsettel viszünk fel és többféle színmélységet tudunk vele varázsolni arcunkra. Ebből a fajtából lelhető fel a legtöbb árnyalat a dekorkozmetikumok piacán és könnyű a felvitele. Annyit még érdemes tudni, hogy ha alapozás nélkül akarjuk használni a préselt pirosítót, akkor legalább púderezzük át az arcunkat, hogy ne tűnjön foltosnak. Zsíros bőrre kiváló. Személy szerint szeretem keverni az árnyalatokat egy arcon belül is, mélységet és átmenetet adva a színnek.olvass tovább

Sminkelj az öltözékedhez!

128

Senkit nem lep meg az a jó tanács, hogy a sminket igazítsuk a ruhánkhoz. Ha fekete a hangulatunk, a ruhánk vagy egyszerűen csak titokzatosak akarunk lenni, akkor a füstös szem szimbolizálhatja ezt a legjobban.

Ha reggel, jókedvűen színes ruhákba bújunk, akkor egy kis pirosító és szájfény, máris harmonizál a hangulatunk és a ruhánk. De mi van akkor, ha egy absztrakt csíkos pulcsit húzunk?

Barbie tapasztalat a szépségszalonban

100

Nem titok, a most felnövő gyerekek gyorsan nőnek, és az újonnan nyílt Barbie bolt erre még rá is tesz egy lapáttal Buenos Airesben. Céljuk, hogy az évek során felgyülemlett Barbie tapasztalatot átadják a gyerekeknek. Barbie tapasztalat. Itt nem babákat árulnak, inkább teljesen kifordították ezt, gyerekeknek adják át a Barbie életérzést, 3-9 éves korú lányok naponta járnak barbie-s felújításra, akár 150 gyerek is megfordulhat a központban egy nap.  Az üzlet valójában egy szépségszalon, ami szolgáltatást kínál egy nagyméretű barbie házban, ahol a lányok csillogó frizurákat és sminkeket kapnak, babákkal játszhatnak, míg szüleik a Barbie kávézóban rózsaszínű desszertet esznek. Barbie szerepe és társadalmunkra gyakorolt hatása már így is eléggé támadott, gondoljunk csak az anorexiás és bulímiás kislányokra, hiszen ha a babának valóságos méretei lennének ilyen arányokkal, döbbennénk nagyokat. Arról nem beszélve, hogy bár hasonlítani akarunk rájuk, még nemi szerveik sincsenek.

első előző ...9192939495 következő utolsó