Szépség

Drága krémek - minek?

438

Füvezek kétnaponta. Arcon át. Baromira csíp. Csak azt tudnám, az ujjamat miért nem, amikor azzal kenem fel. Egyetlen magyarázat lehetséges: az arcomon nem olyan vastag a bőr. Igyekszem plusz előnyöket is kovácsolni a kezelésből, pl. trenírozom a fájdalomküszöbömet. Minden alkalommal tovább próbálom tűrni legyező nélkül. (Addig is két szabad kezem van, pl. blogolni.) Mondom próbálom. Állítottam olyat, hogy sikerül? Naugye.olvass tovább

A Lancôme követe

433

Anne-t az Ördög Pradat visel című kedves kis produkcióban ismerhettük meg. Kate Winslet mellett, Anne Hathaway is a kozmetikai óriáscég utazó nagykövete lett. Anne-re a fiatalabb vásárlók meghódítása miatt lett szükség, az óriáscég ugyanis fiatalítani próbál, és a színésznő szerintük: „Megtestesíti mindazt a szenvedélyt és izgalmat, mely az új Trésor  parfümünkben rejlik.” Ezenkívül a színésznő valóban sugárzóan szép, ígéretes választásnak tűnik.

Calvin Klein smink

428

Igen. CK parfüm jó ideje létezik, várható volt a sminkkollekció megjelenése is. Az eredetileg ruhatervező CK több mint kétszáz termékből álló kozmetikumot állított össze. Mark Caraquillo sminkes és Kevin Carrigan sztájliszt segített a tervezésben, összeállításban, ők már régóta dolgoznak a Calvin Klein-nál.  Marionnaud polcain még idén megtalálhatjuk a termékeiket.

Egy korty krém

421

Probléma: dehidratált bőr. Megoldás: Clarins Hydra Quench Multi-Climate termékcsalád. 

A hideg és a meleg hőmérséklet egyaránt vízhiányossá teheti a bőröd, de ebben a témakörben a másik nagy mumus a légszennyezettség. A szennyező anyagok megtapadnak a bőr felszínén, és károsítják a hidrolipid szerkezetét (vízből és zsírokból álló emulzió, ami védi és rugalmasan tartja a bőrt). Ha hiszed, ha nem, a láthatatatlan elektromágneses hullámok is szárítják a bőrt (pld. számítógép), úgyhogy nem csoda, hogy majd' mindenki küzd ezzel a problémával. 

A Clarins 5 új termékében az a vicces, hogy  textúrájuk és a formuláik minden bőrtípusnak megfelelnek (normál, kombinált, száraz és nagyon száraz), és a különböző éghajlati viszonyokra (forró, hideg vagy mérsékelt) lettek kifejlesztve.

A varázs természetesen a hatóanyagokban van: Katafray és egy innovatív Clarins komplexum. A Katafray fa a száraz madagaszkári erdőkben nő, és a Clarins méltányos kereskedelem (Fair Trade) keretében jut hozzá aromás kérgéhez. A fa kérgéből készült kivonat visszaállítja a bőr természetes védelmi szerepét, méghozzá úgy, hogy helyreállítja a természetes hidratáló mechanizmusokat.  A másik egy innovatív Clarins komplexum, amit búzából nyernek ki. Mindkettő aktív hatóanyag természetes eredetű és a környezet megőrzésével állítják elő.

Szobrászat ecsettel

422

A MAC új, 2-in-1 formulával készült púderével szobrászati műremekké varázsolhatod az arcod. A termék nem csupán kiemeli az arc magasan fekvő területeit, de lágyan kontúrozva újra is rajzolja az arcvonásaidat. Búza- és árpa-kivonatot tartalmaz, ami kondícionálj a bőröd, sőt, C-és E-vitamin is van benne, ami megvéd a káros környezeti hatásoktól.

Sculpt and Shape púder 5800 Ft
Ha jót akarsz magadnak, ecsetet is a MAC-ben válassz a termékhez.

első előző ...9192939495 következő utolsó