Szépség

Hogyan válasszunk illatot?

109

Rengeteg kérdés és félreértés övezi az illatok világát, sokan azt gondolják, az illat napközben lekopik viselőjéről, ők azok, akik folytonosan megújuló illatfelhőben úsznak, de gyakori szempont az is, hogy az illatnak és külön a palacknak is egyformán drágának, exkluzívnak kell lennie. Mindeközben sokan azt sem tudjuk, mi illik hozzánk, hogy hogyan teszteljük a mintákat, s mi az, amivel személyiségünk egységet képez majd. Íme pár jótanács kezdő illatvadászoknak.

Ne csábítsanak el a szexi palackok. Legyünk őszinték, ki ne venne le a polcról inkább egy Prada parfümöt Paris Hilton legújabb illata helyett? Gondold végig azonban, hogy valóban arra az illatra vagy inkább a szép palackra fáj csak a fogad? Jó tudni, hol vásároljunk, ami persze attól függ, hogyan szeretünk vásárolni. Olyan helyen, ahol hozzáértően segítenek az eladók, vagy ott, ahol egyedül és kedvünkre összebüdösíthetünk mindent.

Azt is érdemes tudni, milyen illatkomponensek tetszenek, például, ha a nehéz virágillatok és a borostyán a szimpatikusak, akkor Prada, Diesel’s Fuel for Life, Euphoria by Calvin Klein, Paco Rabanne’s Black XS és Estée Lauder’s Private Collection jöehetnek szóba, de egy profi eladónak az is elég, ha elmondod, miket használtál eddig.olvass tovább

Amy Winehouse beteg bőre

838

Az énekesnő bőrbetegségének gyógyításához vásárolt egy szoláriumot, többen láttak, ahogy házhozszállították. Mindez azért fontos, mert mostanában sokszor jelentek meg róla olyan fotók, amin arca tele volt sérülésekkel, amit a smink is alig tudott leplezni. Ekkor természetesen felröppent, hogy kedvese esetleg bántalmazza, mert ugye mindig a rosszra gondolunk.

Pedig az igazság egészen más, Amy jelenleg is küzd fertőző betegségével, ami egy hólyagos, kérges bőrbetegség, hasonló a herpeszhez, fájdalommal jár, s legegyszerűbb módja az antibiotikumos kezelés. Ezen próbál segíteni vadonatúj szoláriumával.

Még egy kis Amy:

Winehouse a Grammy-n

Amy is tervez ruhákat

Szépségideálok

645

Összegyűjtöttük az elmúlt pár év szépségkirálynőit és modelljeit, melyből leszűrtük, hogy korántsem a megcsinált szépségben rejlik a titok. Óriási a különbség a kifutón látható modellek és a szépségkirálynők között, melyre csakis azt a választ találtuk, hogy a divatszakma öncélú, a modellek pedig próbababák, akik a művészet és elvontság jegyében vonulnak végig a kifutókon. 

Modellek

Még jól emlékszünk arra, hogy Cindy Crawford és társai természetes testű és szépségű nők voltak, nem pedig csontsoványak, szó sem volt hánytatásról, drogokról vagy alkoholproblémákról. George Michael Freedom klipjében a '90-es évek nőideáljai egyértelműen a modellekből fakadtak, bár ez a kérdés is megér egy nagyobb gondolatvitelt, vajon a modellek milyenségét a tömegigény adta vagy pont fordítva? Eleinte biztosan csak a szépek lehettek modellek, akiknek a szépségük az arányosságukban rejlett, és mindemellett volt bennük valami, amitől mások, mint a többiek, karakteresek. Mindez csak azért, hogy megszemélyesítsék a márkát. Linda Evangelista már egy különlegesebb arcú szépség volt és talán mérföldköve annak a változásnak, ami mostanra kifejlődött. Mára olyanná faragták a modelleket, amilyenre könnyű és látványos tervezni, akiknél a szépség már nem mérvadó, lényeg a karakter és hogy akár egy krumpliszsákot is eladjanak egy ráhímzett márkajellel. 

Linda Evangelistaolvass tovább

Showtime

603

Istennek hála, Kylie teljes erőbedobással visszatért a showbusinessbe. A május 15-i budapesti koncertet hirdető óriásplakátokon, Kylie néni szexibb, mint valaha. Új image, új album és új illat, csak kapkodjuk a fejünket. Az illatot meglepő módon Showtime névre keresztelték, jelezve ezzel is, hogy Kylie körül kicsit felpörögtek az események. Az illat nagyon fincsi: az alapillatban cukros mogyorót fedezhetsz fel, amiket gyümölcsös és virágos illatjegyek egészítenek ki. Az üveget egy diszkógömb és egy ékszer házasításából rakták össze, meg kell hagyni elég jól sikerült. Szóval, mit is mondhatnánk? Hajrá Kylie, csak így tovább, mi veled vagyunk!

Showtime EDT 15 ml 3799 Ft

Moisturelush

587

Két új szuper hidratáló termékkel állt elő a MAC februárban. Az új, megnövelt hatóidejű Moisturelush krémek egyrészt megóvják a bőröd a káros környezeti hatásokkal szemben, másrészt hidratálják és energiával töltik fel azt. Az arckrém másodpercek alatt nedvességgel telíti és bársonyosan fénylővé varázsolja a száraz arcbőrt. Reggel és este vidd fel a már megtisztított bőrre, sminked így sokkal szebben és egyenletesebben tudod majd felvinni. A másik terméket kifejezetten a szem környékére fejlesztették ki. Intenzíven hidratálja a szem körüli finom területet, már az első használat után látni fogod az eredményt. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt termékekről lévén szó, extra érzékenyek is használhatják.

MAC Moisturelush arckrém 8300 Ft
MAC Moisturelush szemkrém 7800 Ft

A termékeket februártól április végéig tudod beszerezni, az Aréna Plázában és a Váci utcában lévő üzletben.

első előző ...9091929394... következő utolsó