Mi ez?

Erotikus tánc az irodában

317

Férfitársaid legnagyobb örömére már asztalon táncoló, rúd körül kacérkodó csajt is tarthatsz a számítógéped közelében. Az USB-vel hajtott, erotikus táncot lejtő, bikinis nő felülmúl minden eddigi USB-s eszközt. Bármilyen zenére szívesen pörög néhányat a rúd körül, amit beadagolsz neki. Ráadásul színes diszkófényekkel világítja be a körülötte lévő teret. Tuti, hogy pajkos táncával mosolyt fog csalni a körülötted lévők arcára.

Ébresztő!

313

Itt a téli szünet vége, még néhány nap és újra csörög a vekker. De, ha már vekker miért ne a kedvenc zenéd ébresszen. Klasszikus forma, modern hangzás. Ez az ébresztőóra, valójában MP3 lejátszó, vagyis funkcionál óraként, ébreszt is. Az ügyes belső hardver lehetőséget ad neked arra, hogy ne az iszonyatos, fejfájdító csörömpölésre kelj, hanem bármire. Igen, akár George Clooney hangját is rögzítheted, ahogy kedvesen ébresztget! Good morning, darling. Vagy Szabó Sipos Barnabás jó reggeltjére inkább?

Futurusztikus akrobot

297

A futurisztikus, mágneses Acrobots minden idegeskedni hajlamos figura kedvence lehet. A tagoltak, egymásba rakhatóak, a kezeiken és a lábaikon mágneses emberkék remekül elfoglalhatják a kezedet, egy unalmas beszélgetés vagy tévézés közben. Több száz alakba átformálhatóak és nagyon bájosak a kristálytiszta fejükkel a hűtőre tapadva például.

Mimobots

305

A mimoco.com weboldalon nagyon cuki USB flash drivert vásárolhatsz olyan széles választékkal, hogy a család több tagjának is találsz hozzáillőt. Feltűnő és stílusos, akár a Star Wars egész népét is teletöltheted az anyagaiddal, darabját ötven dollárért!

Felizgat az elegancia?

301

Ha szerelmes vagy mindenbe, ami különcködéstől ragyog, akkor eléggé felpöröghetsz, ha meglátod az Obsession luxusmobiltelefonját... A telefon dizájnját a szerelem és a szépség istennője, Aphrodite ihlette. Tizennyolc és huszonnégy karátos, fehér és sárga arannyal és 2,1 karátos gyémánttal díszítették ezt a kis csodát. A telefon tokja krokodilirha, amivel kevésbé értünk egyet. Miden egyes darab kézzel készült, valódi műalkotások. Az Obsession mérnökei keményen dolgoztak azon, hogy kívül-belül és minden értelemben káprázatos és okos legyen, bár semmiképp sem egy fair trade darab. Sikerült.

első előző ...159160161162163 következő utolsó