Mi ez?

Pulcsiban az iPod

361

Az iPod tokok nagyon praktikusak és persze divatosak. Funkciójuk, hogy védjék szeretett kütyüdet a karctól és a portól. Mivel ezeket a kiegészítőket – bár az iPododra – neked tervezték, a stílusodat is megmutatják. Ezek a kapucnis felsők segítenek abban, hogy rendben tarthasd kedvenc zenemasinád és még az ízlésedet is szimbolizálják. Hiphoppereknek kapucnis, bébiknek babás. Mondjuk az ára vetekszik egy leárazott pamutfelsőjével, amit saját testedre húzhatsz, ugyanis 3500 forintba kerül.

Dizájn nyomtató

352

Egy kis irodában vagy lakásban kifejezetten áldás, ha gépek – fax, nyomtató, telefon – kompaktok, esetleg más funkcióval is bírnak. Lucas Koh dizájner által tervezett nyomtató asztal – nem asztali nyomtató – minden elvárásnak eleget tesz. Használhatód kávézóasztalként, senki nem fog kiakadni, hogy kilöttyinted a éltető nedűt a tetejére, fiókjai a papír adagolását végzik el valamint odamegy a kinyomtatott doksi is. Még több helyet kapsz! Ráadásul stílusával bármilyen miliőbe beleillik.

A zseni újra köztünk

330

Einsten az űrből jön vissza, űrhajós szerkóban, ami arra való, hogy elrejtse a humanoid kábeleit és elhiggyük, ő tényleg Einstein, aki egy kis űrutazáson vett részt – nem öregedett, mert ugye fénysebességgel járt kelt. Hátborzongató a hasonlóság az Einstenről bennünk élő kép és a robot között. A Science and Technology Korea Advanced Isntitute, Hanson Robotics csapata hozta össze a zsenit.

A fejét és a testét két különböző PC irányítja, amelyek természetesen kapcsolatban állnak egymással, így nem történhet meg, hogy Albert csendesen, csukott szemmel szunyókál, közben táncol a teste. Azért, hogy Albert HUBO – így nevezik ugyanis – arca valószerűnek látszódjon, egy új anyagból készítették el az arcát, ez a frubbert, ami a hús és a gumi kombinációja. Elképesztő a hasonlóság. 

Legtrendibb kütyük

331

OLED televízió
Ez a tévé nem lett népszerű 2007-ben, pedig szuperkarcsú vonalak, energiatakarékos technológia és kivételes képernyőminőség jellemző, ez a Samsung tévé igazán szép.

USB flash drive
Színesebb és vékonyabb, mint eddig valaha a PQI Traveling Disk i201-es flash drive, a tárolási kapacitása 1 GB és 4 GB közötti, eperszíntől a banánsárgán át kapható lesz, ezévben debütál.Hordozható videólejátszók
A netes filmletöltések hozadákai a gyorsan és könnyen használható videolejátszók. A Philips formatevezett, karcsú, beépített LCD monitoros, 2,4 vagy 8 gigányi tárhelyű lejátszója akár ötórán át is bírja. Kérd születésnapodra vagy ballagásra!Divatos és funkcionális tartozékok
Kistáskák, övtáskák, telefontokok színesben, bőrben, pánttal, csattal. Minél több kütyü van egy táskában, annál nagyobb az esélye annak, hogy az például az érintőképernyős telefon megsérül a fényképezőgéptől.eReaders
Többszázoldalnyi könyvet tárolhatunk benne, kímélve ezzel a környezetünket a papírfogyasztással, és olvashatjuk bárhol a világban!

Digitális fotóalbum

319

Már nem a bérlettokban tartjuk a kedves fényképeket. Digitális világunkban CD-n, USB kulcson és most már kulcstartón is visszük mutogatni, hogy mink van és abban kik vannak. Olyan jó egy régen látott ismerősnek - akivel épp összefutunk - megmutatni aktuális kedvesünket, a nyaraláson készült „különleges” fotókat. Persze megoldás az is, hogy felírod a emailcímét, aztán úgyis megfeledkezel az egészről. Ez a Pocket Photo Album annyira pici, hogy a tenyeredben elfér, ráadásul van rajta egy kulcskarika, amivel rábiggyesztheted a kulcscsomódra, hogy még nagyobb legyen. A belső memóriája kicsit több, mint ötven képet bír el és természetese USB-vel csatlakoztathatod a PC-hez, hogy onnan töltsd fel a fotókat. Viheted farzsebben, techmedálként, kulcstartóként, mindegy most már mindig nálad lehetnek a kedvenc fotóid.

első előző ...159160161162163 következő utolsó