Mi ez?

Futurusztikus akrobot

297

A futurisztikus, mágneses Acrobots minden idegeskedni hajlamos figura kedvence lehet. A tagoltak, egymásba rakhatóak, a kezeiken és a lábaikon mágneses emberkék remekül elfoglalhatják a kezedet, egy unalmas beszélgetés vagy tévézés közben. Több száz alakba átformálhatóak és nagyon bájosak a kristálytiszta fejükkel a hűtőre tapadva például.

Mimobots

305

A mimoco.com weboldalon nagyon cuki USB flash drivert vásárolhatsz olyan széles választékkal, hogy a család több tagjának is találsz hozzáillőt. Feltűnő és stílusos, akár a Star Wars egész népét is teletöltheted az anyagaiddal, darabját ötven dollárért!

Felizgat az elegancia?

301

Ha szerelmes vagy mindenbe, ami különcködéstől ragyog, akkor eléggé felpöröghetsz, ha meglátod az Obsession luxusmobiltelefonját... A telefon dizájnját a szerelem és a szépség istennője, Aphrodite ihlette. Tizennyolc és huszonnégy karátos, fehér és sárga arannyal és 2,1 karátos gyémánttal díszítették ezt a kis csodát. A telefon tokja krokodilirha, amivel kevésbé értünk egyet. Miden egyes darab kézzel készült, valódi műalkotások. Az Obsession mérnökei keményen dolgoztak azon, hogy kívül-belül és minden értelemben káprázatos és okos legyen, bár semmiképp sem egy fair trade darab. Sikerült.

Olvass bárhol kényelmesen!

261

Azért szeretjük a nem kemény fedelű könyveket, mert könnyen hajtogathatóak, tehát a BKV-n is pofonegyszerűen lehet olvasni. Valahogy a könyv közepén azonban mindig ott a probléma, szét kellene hajtani és meg kellene próbálni úgy hagyni, de attól elromlik a könyvgerinc. Ez nehezen megy, ezért találták ki az ujjgyűrűs bigyót, amit ha ráhúzol az ujjaidra, széttárja a könyvlapokat, és még könyvjelzőnek is alkalmas. Ajánljuk fürdőben vagy kádban olvasóknak, nagy utazóknak, ágyban könyvbújóknak. Használata egyszerű, bele kell dugni a hüvelykujjat a bigyóba, majd az egészet a könyv gerincéhez, alulra helyezni.

Megfordult időmutató

267

Az óra tart pályán minket. Segít abban, hogy összpontosítsunk, az idővel játszunk mindennap. Az óra segít, hogy mikor indulj, mikorra kell odaérned, mennyi időd van még. Az órák lényegesek. Jason Linde tervezett egy olyan órát, ami egyáltalán nem hasonlít az otthonainkban található vekkerekre. Megfordította. Hogy ez mit jelent? A percmutató áll, az óra forog. Nem a mutató megy az órákhoz, hanem az óra megy a mutatókhoz. Értitek? Itt van, nézzétek!

első előző ...151152153154155 következő utolsó