Mi ez?

Dizájn nyomtató

352

Egy kis irodában vagy lakásban kifejezetten áldás, ha gépek – fax, nyomtató, telefon – kompaktok, esetleg más funkcióval is bírnak. Lucas Koh dizájner által tervezett nyomtató asztal – nem asztali nyomtató – minden elvárásnak eleget tesz. Használhatód kávézóasztalként, senki nem fog kiakadni, hogy kilöttyinted a éltető nedűt a tetejére, fiókjai a papír adagolását végzik el valamint odamegy a kinyomtatott doksi is. Még több helyet kapsz! Ráadásul stílusával bármilyen miliőbe beleillik.

A zseni újra köztünk

330

Einsten az űrből jön vissza, űrhajós szerkóban, ami arra való, hogy elrejtse a humanoid kábeleit és elhiggyük, ő tényleg Einstein, aki egy kis űrutazáson vett részt – nem öregedett, mert ugye fénysebességgel járt kelt. Hátborzongató a hasonlóság az Einstenről bennünk élő kép és a robot között. A Science and Technology Korea Advanced Isntitute, Hanson Robotics csapata hozta össze a zsenit.

A fejét és a testét két különböző PC irányítja, amelyek természetesen kapcsolatban állnak egymással, így nem történhet meg, hogy Albert csendesen, csukott szemmel szunyókál, közben táncol a teste. Azért, hogy Albert HUBO – így nevezik ugyanis – arca valószerűnek látszódjon, egy új anyagból készítették el az arcát, ez a frubbert, ami a hús és a gumi kombinációja. Elképesztő a hasonlóság. 

Legtrendibb kütyük

331

OLED televízió
Ez a tévé nem lett népszerű 2007-ben, pedig szuperkarcsú vonalak, energiatakarékos technológia és kivételes képernyőminőség jellemző, ez a Samsung tévé igazán szép.

USB flash drive
Színesebb és vékonyabb, mint eddig valaha a PQI Traveling Disk i201-es flash drive, a tárolási kapacitása 1 GB és 4 GB közötti, eperszíntől a banánsárgán át kapható lesz, ezévben debütál.Hordozható videólejátszók
A netes filmletöltések hozadákai a gyorsan és könnyen használható videolejátszók. A Philips formatevezett, karcsú, beépített LCD monitoros, 2,4 vagy 8 gigányi tárhelyű lejátszója akár ötórán át is bírja. Kérd születésnapodra vagy ballagásra!Divatos és funkcionális tartozékok
Kistáskák, övtáskák, telefontokok színesben, bőrben, pánttal, csattal. Minél több kütyü van egy táskában, annál nagyobb az esélye annak, hogy az például az érintőképernyős telefon megsérül a fényképezőgéptől.eReaders
Többszázoldalnyi könyvet tárolhatunk benne, kímélve ezzel a környezetünket a papírfogyasztással, és olvashatjuk bárhol a világban!

Digitális fotóalbum

319

Már nem a bérlettokban tartjuk a kedves fényképeket. Digitális világunkban CD-n, USB kulcson és most már kulcstartón is visszük mutogatni, hogy mink van és abban kik vannak. Olyan jó egy régen látott ismerősnek - akivel épp összefutunk - megmutatni aktuális kedvesünket, a nyaraláson készült „különleges” fotókat. Persze megoldás az is, hogy felírod a emailcímét, aztán úgyis megfeledkezel az egészről. Ez a Pocket Photo Album annyira pici, hogy a tenyeredben elfér, ráadásul van rajta egy kulcskarika, amivel rábiggyesztheted a kulcscsomódra, hogy még nagyobb legyen. A belső memóriája kicsit több, mint ötven képet bír el és természetese USB-vel csatlakoztathatod a PC-hez, hogy onnan töltsd fel a fotókat. Viheted farzsebben, techmedálként, kulcstartóként, mindegy most már mindig nálad lehetnek a kedvenc fotóid.

Ébresztő!

313

Itt a téli szünet vége, még néhány nap és újra csörög a vekker. De, ha már vekker miért ne a kedvenc zenéd ébresszen. Klasszikus forma, modern hangzás. Ez az ébresztőóra, valójában MP3 lejátszó, vagyis funkcionál óraként, ébreszt is. Az ügyes belső hardver lehetőséget ad neked arra, hogy ne az iszonyatos, fejfájdító csörömpölésre kelj, hanem bármire. Igen, akár George Clooney hangját is rögzítheted, ahogy kedvesen ébresztget! Good morning, darling. Vagy Szabó Sipos Barnabás jó reggeltjére inkább?

első előző ...151152153154155 következő utolsó