Mi ez?

Színes víz

454

Unod a víz színét? Akkor színezd be egy kis fénnyel. Ez az új találmány nem csak szép, de praktikus is. A csapra szerelt led megvilágítja a vizet, így dobja fel az egyhangú vízcsobogást a fürdőben. Mivel hideg és forró víz is folyik, érdemes két ledet felszerelni és rákötni a csapra, így elérheted azt, hogy amikor meleg víz folyik piros legyen a víz, amikor hideg akkor kék. Gyerekeknél kifejezetten praktikus és biztonságos és a felnőtteknek sem kell a víz alá dugni a kezüket, amíg nem biztosak benne, hogy forrázás vagy fagyasztás következik be tőle. Egyszerűen összeszerelhető és nem is drága.

iPod hisztéria

452

A helyzet a következő: akinek van, szavak nélkül is megérti, érzi azt az érték- vagy hitrendszert, ami őt iPod függővé tette, akinek meg nincs vagy van, de nem szereti, soha sem fogja megérteni. Tény, hogy a kis kütyü, mely meghódította a világot, valódi jelenségnek számít fehér füldugóival és zsinórjával, még az is megismeri, akinek még sosem érintette. Az Apple olyan terméket kreált, ami érthetetlen hisztériát váltott ki, ami közösségépítő, ami felhasználóbarát, s ami egyedülálló módon interaktív, hisz.ha kreatív ötleteidet iPod tokokban akarod megvalósítani, könnyen megeshet, hogy rövid időn belül nagy tételben legyártják majd. Az iPod a legkreatívabb kiegészítőkkel rendelkező zenelejátszó, összekacsintós darab, mely mintha életformát, a minőség tudatos és büszke választását sugallná. Valóban az újszerűség, a tökéletesség az, ami ezt az utánozhatatlan tömegfelvásárlást eredményezi vagy egyszerűen olyan divathullámra ültünk fel, mely furcsa módon még akkor sem teszi kínossá a darabot, mikor minden második szembejövőnek olyan van, mint nekünk. Esetleg pont ez a titok?

Születése egy vállalat gazdasági hanyatlásának köszönhető. Ez a hanyatlás nem volt hosszas, ugyanis 2000 szeptemberében egyetlen nap alatt ötven százalékot zuhantak az Apple részvények. Az iPod ötlete Tony Fadell fejéből pattant ki, aki komplex rendszert kívánt létrehozni - felismerve az interneten történő fájlcserék, film- és zeneletöltések burjánzását -, egy MP3 lejátszót összekötve egy fizetős zeneletöltő rendszerrel, ami nem más, mint az iTunes Mega Store. A másik almás, Steve Jobs elképzelése egy pici és dizájnos eszköz volt, ami kezeli az Audible hangoskönyveket, valamint az AAC formátumot is. Az első iPod 5GB kapacitású volt és piszkosul drága, közel négyszáz dollárba került. Eltelt néhány év, az iPodok több generációja tűnt föl s le, a fizikálisan is gördülő irányítót felváltotta az érintésre működő navigáció, az eszközök Windows kompatibilissé váltak, és már a 80 Gigát is eléri a kapacitásuk. A határ a csillagos ég, hisz a vásárlási láz nemhogy lankadt volna, de a gyümölcsöző kiegészítő piacnak köszönhetően még mindig tombol.olvass tovább

iPod dressz

375

Bármelyik ruhádon, akár a nem létező estélyiden is könnyen kialakítható egy zseb, amiben elhelyezheted kedvenc kütyüdet, az iPod Nanot. Nem kell hozzá sem tű, sem cérna csak egy vasaló, és a hő hatására a ruhádra tapadó legújabb iPod fejlesztés, A zseb, csak neki. Stílusban és színben sokfélét találsz, ha rózsaszín pulcsidra akarod rábiggyeszteni, van. Ha a kékre, olyan is van, de ha kis fekete koktélruháddal együtt akarod az iPododat is, akkor találsz Swarovsky kristályokkal ékesített zsebet is. Egyszerűen rávasalod a ruhádra, majd ugyanilyen egyszerűen le is húzhatod. Szerintem kicsit húzós az ára, közel 8 000 forint, de az iPod kiegészítők sosem voltak olcsók csak szépek és praktikusak, tehát megéri.

Mini dobszerkó

315

Ezzel a szellemes szerkentyűvel garantáltan őrületbe kergetheted a munkatársaidat, hacsak nem vagy annyira vérprofi, hogy dobjátékoddal remek kis ritmust adj a munkájukhoz. A szerkó egy tizenhatszor tíz centis alapon helyezkedik el és mindent tartalmaz, amit egy professzionális dobfelszerelés. Kis tam, nagy tam, pergődob, cinek és természetesen pedál, amin játszhatsz az ujjaiddal. Saját dallamaidat felveheted és le is játszatod bárkinek. A rendszer három darab AAA elemmel működik és öt év garanciát is kapsz rá.

Pulcsiban az iPod

361

Az iPod tokok nagyon praktikusak és persze divatosak. Funkciójuk, hogy védjék szeretett kütyüdet a karctól és a portól. Mivel ezeket a kiegészítőket – bár az iPododra – neked tervezték, a stílusodat is megmutatják. Ezek a kapucnis felsők segítenek abban, hogy rendben tarthasd kedvenc zenemasinád és még az ízlésedet is szimbolizálják. Hiphoppereknek kapucnis, bébiknek babás. Mondjuk az ára vetekszik egy leárazott pamutfelsőjével, amit saját testedre húzhatsz, ugyanis 3500 forintba kerül.

első előző ...150151152153154... következő utolsó