Mi ez?

13 gyerekkel várandós egy nő

9503

Egy negyvenéves iraki nő nemrég tudta meg, hogy eddig született hét gyermeke mellé újabb jövevény érkezik a családba. Az igazi meglepetés akkor jött, amikor kiderült, hogy rögtön tizenhárom babával bővül a család.
olvass tovább

Magyar érték lett a fröccs!

9492

Újabb tételekkel bővítette a hungarikumok gyűjteményét a Hungarikum Bizottság keddi ülésén, illetve gyarapodott a Magyar Értéktár is. Ennek köszönhetően mostantól hungarikumként tisztelhetjük a Béres-cseppet, a fröccs pedig hivatalosan is magyar értéket képvisel.


Csabai kolbász, a legújabb hungarikum.olvass tovább

A szépségkirálynő is itt cuccol! (x)

9490

A soproni Ötvös Brigitta élete nagy fordulatot vett néhány hete, amikor elnyerte a Miss International Hungary címet. Talán az egyik legnagyobb változás, hogy Budapestre költözött egy szállodába, hogy felkészüljön a Japánban tartandó világversenyre. Ez azonban nem várt logisztikai probléma elé állította a 21 éves szépséget, hiszen számos olyan holmit hozott magával Sopronból, amire Japánban szüksége lesz majd, a szállodában azonban nincs elég hely a tárolásukra. Az Euro Mini Storage raktárai azonban megoldották a problémát.

Még több képért katt a galériára!olvass tovább

Transznemű modell a Londoni Divathéten!

9485

A 32 éves Nicole Gibson nagy sikert aratott a Londoni Divathéten, ahogy végigvonult a kifutón. Tökéletes idomait mindenki megcsodálta, és senkiben sem merült fel, hogy a gyönyörű modell két éve még férfi volt.
olvass tovább

17. gyermekét várja egy brit nő

9477

A 38 éves Sue Radford az elmúlt 24 évben folyamatosan terhes volt, és kilenc fiúnak, illetve hét lánynak adott életet. Legkisebb gyermeke, Casper mindössze 11 hónapos, az asszony azonban áprilisra várja következő gyermekét, aki a 17. lesz a sorban.
olvass tovább

első előző ...23456... következő utolsó