Mi ez?

17. gyermekét várja egy brit nő

9477

A 38 éves Sue Radford az elmúlt 24 évben folyamatosan terhes volt, és kilenc fiúnak, illetve hét lánynak adott életet. Legkisebb gyermeke, Casper mindössze 11 hónapos, az asszony azonban áprilisra várja következő gyermekét, aki a 17. lesz a sorban.
olvass tovább

Őrült zsenik

9466

Az őrület és a zsenialitás kéz a kézben jár. Ezt a népi bölcsességet remekül illusztrálja az alábbi tíz eset, ami zseniális tudósok cseppet sem hétköznapi tetteit és szokásait mutatja be.
olvass tovább

Béke az iskolapadban!

9461

Az indonéziai Tesso Nilo Nemzeti Park elit elefánt alakulata folyamatosan küzd a Szumátra szigetén fokozottan veszélyeztetett ormányosok megmentéséért. Az elefántokból és vadőrökből álló gárda örömhírről számolt be, ugyanis csapatuk új taggal bővült: megszületett Shanti (magyarul Béke), a kis elefánt borjú, aki szeptembertől bizony az elit alakulat iskolapadjába ül majd!
olvass tovább

8 híresség, akiket kirúgtak

9456

Egy munkahely elvesztése mindig kudarcélmény, és nehéz feldolgozni a kirúgást. Igencsak megcsappan ilyenkor az önbecsülés, és hajlamos azt hinni az ember, hogy soha nem viszi már semmire. Pedig a legsikeresebbekkel is megesett már, hogy megvált tőlük a munkaadójuk. Íme nyolc híresség, akiket rúgtak már ki a munkahelyükről.


1. J.K. Rowling

A Business Insider infója szerint Rowlingot azért rúgták ki a titkárnői állásából, mert túl sok időt töltött álmodozással. Azon gondolkodott ugyanis, hogy miről szóljanak a könyvei. Milyen jól tette, hiszen ezeknek köszönhetően írta meg a Harry Potter sorozatot.olvass tovább

Ér sírni a könyveken

9434

Az anyaság nem mindig üdvözült, felhőtlen állapot. Az író, nő -  és irodalomtörténész szerző legújabb könyve küzdelemről, pokoljárásról, esendőségről, meddőségről, lombikprogramról, koraszülésről szól. Olyan világba vonja az olvasót, ahová a legtöbbeknek nincs bejárása. Olyanba, amit sokan el szeretnének kerülni, de nem mindig lehet. Kiss Noémi Ikeranyája a mókás cím ellenére egyáltalán nem vízparti, lazulós olvasmány, bohém kismama blog, az ilyeneket már sokan megírták.
Nem gőgicsélés, gügyögés, inkább valami olyasmi, mint amikor a villamos ablakából látod a sárga, koraszülött mentőt, inkubátorral az oldalán vesztegelni a legnagyobb dugóban, lavírozni a kocsisorban. Hallod a vijjogó szirénát, ezt a torz sírást és azt motyogod magadban „Ugye, odaérnek?! Ugye, túlélik?! Ugye, sikerül felnőniük!” (Egyébként meg ér sírni a könyveken!)A fotót a szerző bocsátotta rendelkezésünkre.olvass tovább

első előző ...23456... következő utolsó