Mi ez?

Munkát keres? Gondoljon a hirdetésekre is

9638

A múltban csak néhányszor volt a munkanélküliség probléma napjainkhoz képest. Emberek kortól függetlenül fordulnak minden elérhető szolgáltatáshoz a hagyományos munkahivataltól, munkaportáloktól kezdve ismerősökig és családig.

Gyakran megfeledkezünk a leggazdagabb forrásokról mint például a hirdetési portálok. Ezek a portálok nagyon közkedveltek a kisebb cégek körében, amelyek gyors, egyszerű és anyagilag effektív módon keresnek munkaerőt.

Erre a legmegfelelőbb hely a munkaportálok között az Ingyenbazár.hu, ahol rengeteg munkakínálatot talál. A munkahely beadása és keresése ezen a portálon egyszerű, gyors ezért ne hagyja ki és látogasson el az Ingyenbazár.hu oldalra. Keresés ezen az oldalon a szűrésnek és a kínálatnak köszönhetően egyszerű és gyors. Munkakínálatot lakhely vagy például maximális távolság alapján találhat, amelyet hajlandó naponta megtenni munkahelyére.
Sokan közülünk nem is gondolkoztak hirdetésen keresztüli munkakeresésen, ezért rengeteg potenciális új munkalehetőségtől esnek el, ami napjainkban nagy luxus. Tehát ha Ön is új munkát keres, ne habozzon, és még ma válasszon a legközkedveltebb hirdetési portál az Ingyenbazár.hu munka kínálatai közül.
www.ingyenbazar.hu

Mi ez? Fashion pub

9610

Láttatok már kék lovat? Ha meg szeretnétek nézni ezt a különleges mutánst, nem kell mást tennetek, csak beugrani Tóth Virág dizájnerhez a Kazinczy utcába a Szimplával szembe. Reméljük, cikkünkkel nem csak a ti figyelmeteket fogjuk felkelteni, hanem a nagyra becsült David Attenborough zoológusét is, és lencsevégre kapja az állatvilág eme ritka kincsét.
olvass tovább

Itt az új férfi fogamzásgátló!

9596

A fogamzásgátló kifejlesztésére tett korábbi kísérletek során vagy a férfiak hormonháztartását próbálták megváltoztatni, vagy a spermiumokat próbálták hatástalanná tenni. Az új technika úgy működik, mint egy átmeneti vazektómia (ondóvezeték elkötés), ami megakadályozza, hogy a szex során spermiumok távozhassanak a testből. A kutatók szerint ez a módszer a jelenleg ismert más módszerektől eltérően nem veszélyezteti hosszú távon a férfiasságot és a libidót sem.olvass tovább

Ne költs feleslegesen!

9592

Már csak két nap és az utolsó gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún.  Remélem, nem fogjátok a fejeteket és jajveszékeltek, hogy nem vettetek semmit. Ilyenkor a plázákban neurózist és sokkot lehet kapni felváltva a tülekedő, bevásárló nagy tömegtől! Nem szabad céltalanul fel-alá futkosni pánikba esni. Pár ötlettel segíteni szeretnénk nektek a nagy ajándékvadászatban.olvass tovább

Klónozzák a házi kedvenceket!

9560

Egy csapat dél-koreai tudós azt állítja, hogy mindössze két hónap alatt el tudják készíteni bárki házi kedvencének a pontos mását, amiből a klónozás maga csupán egy napot vesz igénybe. A szakemberek már több mint négyszáz klónozáson vannak túl, és most szeretnék Angliát is meghódítani, ezért egy versenyt hirdettek meg, ahol a győztes jutalma az, hogy ajándékba kapja kedvencének a klónját.olvass tovább

első előző 12345... következő utolsó