Lélek

Eblélek

514

Egy öleb egész nap egyedül van  a szomszédom lakásában, miközben a gazdája dolgozik, szegény kutya nyolc-tíz órán keresztül elkeseredetten nyüszít és csahol. Valószínűleg a kínok kínját éli át nap, mint nap. Van olyan jogi lépés, hogy a szomszédom által „ketrecben” tartott kutya életén javítsak?

Hova forduljak, kit hívjak állatkínzás esetén?

Tetszel, látod?

493

A videójáték karakterei jól tudják, hogy egészségesnek maradni annyit tesz, mint életben maradni. Amikor a szívmérő kijelzőjük kialszik, meghalnak. Mivel neked nincs ilyen kijelződ, nem tudhatod mikor áll le a szíved, de most már erre is van megoldás. Nagyon hasznos és kifejező ajándék magad és kedves szerelmed számára - vagy rajongásod személye számára - egy olyan póló, melynek kijelzője nyolc kis szívecskéből áll, és megmutatja nektek, milyen állapotban is van a kicsi szívetek. Minél közelebb vagytok egymáshoz, annál több szív világít a felsőtökön. Vigyázzatok, két méternél messzebb ne távolodjatok el, mert az egyenlő a halállal!

Hol találom meg a nyugalmam?

442

Hónapok óta nem találom a helyem, elegem van mindenből és mindenkiből, szeretnék elmenni egy olyan helyre, ami energiával tölt fel. Rendszeresen bringázom, bulizom, iszom, de már ezek a városi eufóriák nem jönnek be. Egyáltalán nem elégítik azt a vágyamat, hogy megtaláljam a harmóniát, és egy nagyot sóhajtsak. Valaki volt már ebben a cipőben?

Leszbi vagyok?

202

Egyik éjjel szörföztem a neten és beleakadtam egy olyan erotikus jelenetbe, melyben két lány kényeztette egymást. Nem tudtam nem végignézni és most aggódom, valójában leszbikus vagyok-e?

A pasimnak nem mertem elmondani és azóta ezen gondolkodom, bevallom, gyakran felbukkannak a fejemben a látottak.

Az ember megkaphat mindent, amit akar?

173

Az ember megkaphat mindent amit akar? Megvalósítható minden álmunk vagy választani kell, kompromisszumokat kell kötni? Általában boldog vagyok, de még így is van egy csomó dolog, amin szeretnék változtatni, sokszor úgy érzem, képtelenség az életben mindent elérni, amit szeretnénk. Nem anyagias dolgokra gondolok, hanem olyasmikre, amik tényleg boldoggá tesznek. Nem tudok mindenkivel annyi időt tölteni, amennyit akarok. Nem tudok mindenhova elmenni, közben senkit nem itthagyva itthon maradni. Nem lehetek mindenkivel, akikkel szeretnék, és nem élhetek úgy, ahogy nekem kényelmes. Hogy illeszted magad a rendszerbe, és hogy maradsz közben boldog? Mikor kergetsz álmokat, és mi az, ami valóban megvalósítható?

első előző ...153154155156157 következő utolsó