Lélek

Női elnökök?

525

Egy olyan világban, ahol a fizikai erőt a szellemi képesség fontossága vette át a munkában, miért ne lenne helye egy nőnek? A tengerentúl zajlik az amerikai elnökválasztás, melyben a demokrata párt egy nőt, Hillary Clintont és egy félvér férfit, Barack Obamát indította a csúcsra. Amerikában mindeddig nem volt sem nő, sem nem fehér férfi az elnök. Érdekesség, hogy Indiának tavaly lett női elnöke, Pratibha Patil személyében. Magyarországon a képviselők 10 %-a nő, várhatóan a diszkriminációnak és annak, hogy gyakran nem járnak be a parlamentbe dolgozni a férfi politikusok, ez a szám hamarosan növekedni fog. A közeljövőben nálunk nem valószínű, hogy női elnökjelölt lesz, de ha igen, te szavaznál nőre?

Becsukod a szemed?

504

Mindenki szeret csókolózni. A csókból sokminden kiderül a másikról, sokak szerint előrevetíti a szexualitás milyenségét és ízelítőt kapunk partnerünkből. A csóknak rengeteg fajtája van, a hozzá vezető út első alkalommal kissé feszengő de izgató. A Randiguru című filmben úgy tanítják, hogy a nő, ha játszik a kulccsal a kezében a kapuja előtt, akkor csókra vár, onnan már jöhet a férfiszáj közelítése című pont, de csak nyolcvan százalékig és innentől a nő dolga lépni. Amikor odahajolsz, te becsukod a szemedet?

Eblélek

514

Egy öleb egész nap egyedül van  a szomszédom lakásában, miközben a gazdája dolgozik, szegény kutya nyolc-tíz órán keresztül elkeseredetten nyüszít és csahol. Valószínűleg a kínok kínját éli át nap, mint nap. Van olyan jogi lépés, hogy a szomszédom által „ketrecben” tartott kutya életén javítsak?

Hova forduljak, kit hívjak állatkínzás esetén?

Tetszel, látod?

493

A videójáték karakterei jól tudják, hogy egészségesnek maradni annyit tesz, mint életben maradni. Amikor a szívmérő kijelzőjük kialszik, meghalnak. Mivel neked nincs ilyen kijelződ, nem tudhatod mikor áll le a szíved, de most már erre is van megoldás. Nagyon hasznos és kifejező ajándék magad és kedves szerelmed számára - vagy rajongásod személye számára - egy olyan póló, melynek kijelzője nyolc kis szívecskéből áll, és megmutatja nektek, milyen állapotban is van a kicsi szívetek. Minél közelebb vagytok egymáshoz, annál több szív világít a felsőtökön. Vigyázzatok, két méternél messzebb ne távolodjatok el, mert az egyenlő a halállal!

Hol találom meg a nyugalmam?

442

Hónapok óta nem találom a helyem, elegem van mindenből és mindenkiből, szeretnék elmenni egy olyan helyre, ami energiával tölt fel. Rendszeresen bringázom, bulizom, iszom, de már ezek a városi eufóriák nem jönnek be. Egyáltalán nem elégítik azt a vágyamat, hogy megtaláljam a harmóniát, és egy nagyot sóhajtsak. Valaki volt már ebben a cipőben?

első előző ...142143144145146 következő utolsó