Lélek

„A boldogság vágykép”

9577

Úgy gondolod, hogy a te életedben is vannak olyan dolgok, amikre nem találsz magyarázatot? Néha irracionálisan viselkedsz? Szeretnél változtatni, de nem sikerül? Találtunk egy olyan módszert, ami minden problémánkra megoldást jelenthet. Horváth Gabriella, TEK Kineziológussal beszélgettünk!
olvass tovább

Ezt szeretik benned mások – horoszkóp!

9554

Tudtad, hogy mindenkiben ott lapul egy apró darab a Mindenség csodájából? Megeshet, hogy mélyen elrejtetted és még magadnak sem vallod be, de neked is vannak olyan tulajdonságaid, melyek mások szemében irigylésre méltóak és különlegesek. A csillagok sohasem hazudnak, így most azt is elárulják neked, mi az, amiben te a legkülönlegesebb vagy!olvass tovább

Aki hűtlen, az is marad?

9526

A magyarok többsége lépett már félre legalább egyszer, a hűtlenek ijesztő többsége visszaeső és a budapestiek kezelik a leglazábban a párkapcsolataikat – derült ki a szeretőkereső oldal kérdőíves felméréséből, amelyben több mint félezer megkérdezett nyilatkozott saját, partnerük és szüleik párkapcsolati hűségéről.olvass tovább

A boldog párkapcsolat titkai

9514

Az önsegítő irodalom tele van arra vonatkozó jó tanácsokkal, hogy miként lehet boldog egy párkapcsolat, illetve mit tegyünk, ha kissé már megfáradt a dolog. Ezek jobbára közhelyes, általános tanácsok, amiket nehéz konkrét kapcsolatra alkalmazni. Harriet Lerner család- és párterapeuta azonban most előállt néhány olyan egyszerű tanáccsal, amiket hosszú terápiás tapasztalata során dolgozott ki, és remekül működnek a hétköznapi gyakorlatban.
olvass tovább

Ezt üzenik a kiütések

9505

Kevés olyan ember van, akinek egy-egy testtáján nem ütköznek ki időnként kiütések. Sokszor pontosan körülhatárolható a probléma oka, hiszen egy-egy kozmetikum, bőrt irritáló ruhadarab, mosópor vagy épp étel áll a kellemetlenség mögött. Előfordul azonban olyan, hogy látszólag ok nélkül jelennek meg a bosszantó vörös foltok, ráadásul időről időre visszatérnek. Ilyenkor érdemes pszichoszomatikus tünetekre gyanakodni.
olvass tovább

első előző 12345... következő utolsó