Közösség

Végre tényleg nyár lesz!

9368

Az elmúlt hetek esős, hideg időjárása után, a héten végre beköszönt az igazi nyári időjárás, sok napsütéssel és 30 C fok körüli hőmérséklettel.olvass tovább

Ezért ismerkedj neten!

9363

Ha élete párját keresi, a legfrissebb kutatási eredmények szerint az a legjobb, ha az interneten kutakodik: az interneten összeismerkedett házasok ugyanis a felmérési adatok szerint boldogabbak és tovább is maradnak együtt, mint a hagyományos módon megismerkedett párok.
olvass tovább

Balaton Sound – csakis bringával!

9361

Már csak bő egy hónap van hátra a nyár legnagyobb balatoni bulijáig, a július 11. és 14. között zajló MasterCard Balaton Sound-ig, ami talán a leginkább kerékpáros-barát fesztivál is egyben…

 

Balaton Sound – csakis bringávalolvass tovább

Te mit hagytál már el?

9351

Leggyakrabban ruháinkat hagyjuk el a magyar szálláshelyeken, de különlegesebb dolgokat is találtak már, például hajszárító burát, légzőkészüléket, fogsort, szexuális segédeszközt és egy ház árát nejlonzacskóban – derült ki a Szallas.hu felméréséből.
olvass tovább

Aki fülön csípi az emberi lelket

9349

Nem akart színész lenni. Majdnem a véletlennek köszönheti, hogy végül is nem repülőgép-szerelő lett belőle, ahonnan egyenes út vezetett volna a pilótasághoz. Bár ahogy ő mondja, ha milliárdos lesz, lehetséges, hogy még megtanul repülőt vezetni. „Igaz, még mindig kételkedem abban, hogy nagy vasak felrepüljenek az égbe.”  - mondja Greifenstein János, és úgy érzem, nem bánja, hogy színész, rendező és nem utolsó sorban bohócdoktor lett belőle.


A bohócdoktorok csapata

Fotó: pirosorr.huolvass tovább

első előző ...34567... következő utolsó