Közösség

És mi lesz a nyár után? (x)

9422

Ősz. Eső. Sár. Szél. Hideg. Lehet összepakolni a nyári holmikat, és eltenni őket a következő évre. Már ha van hova.
olvass tovább

Családon belüli félrelépés

9415

Múltkori olvasói levelünk sokak fantáziáját megmozgatta. Janka például azt a cseppet sem hétköznapi szerelmi háromszöget osztotta meg velünk, amibe párjával és annak öccsével bonyolódott közös albérletükben.
olvass tovább

Téged mi akaszt ki?

9408

A személyiség számtalan aspektusa feltárható a horoszkóp segítségével. Többek közt az is, hogy az egyes csillagjegyek szülöttei mitől akadnak ki. Ennek ismeretében csökkenthetjük a veszélyét egyrészt annak, hogy belesétáljunk a bosszantó helyzetekbe, másrészt annak, hogy embertársainkat akaratlanul is magunkra haragítsuk. Nézzük, az állatöv melyik jegyénél mi csapja ki a biztosítékot!


olvass tovább

Bizarr szerelmi háromszög

9404

Érdekes levél érkezett a minap szerkesztőségünk e-mail címére. Egyik olvasónk – kérésére nevezzük Angélának – egy nem hétköznapi szerelmi történetet osztott meg velünk. Különös, addiktív viszonyba keveredett egy sráccal, amiből képtelen szabadulni annak ellenére, hogy tudja, ő az egyetlen vesztese ennek  a helyzetnek. Levelét változtatás nélkül közöljük.
olvass tovább

Esőben szexel a magyar

9397

A szexshoppal valahogy úgy vagyunk, mint a Barátok közttel: mindenki azt állítja, hogy nem nézi, mégis nézettségi rekordokat produkál és a cselekmény főbb elemeivel nagyjából tisztában van a lakosság. A szexuális segédeszköz sem feltétlenül társalgási téma, hiába vagyunk túl a szexuális forradalmon, sőt illik elítélően nyilatkozni róla, ha mégis szóba kerül. Ennek ellenére virul ez az üzletág, a névtelenül kitölthető kérdőívekből nyert adatok pedig arról tanúskodnak, hogy sokkal több kütyü lapul a magyar éjjeliszekrényekben, mint amennyit bevallunk. Épp ezért úgy döntöttünk, hogy belesünk kicsit a kulisszák mögé, és kifaggatjuk egy erotikus webshop termékmenedzserét, hogy mi a helyzet a magyar hálószobákban.
olvass tovább

első előző ...23456... következő utolsó