HotCot

Cher szőke lett!

9459

Szeptember 24-én jelenik meg Cher új lemeze, a Closer to the Truth, ahova egyebek mellett Pink is írt dalokat. Az énekesnő a napokban Twitteren megszellőztette az album cseppet sem visszafogott borítófotóit, ami igazán nagyot durrant. Egyrészt mindenki megállapíthatta, hogy a bőven nagymamakorú díva még mindig remekül néz ki, ami persze nem teljesen független a sebészkésektől, másrészt – és ez az igazi breaking news – szőke tincsekkel pózol.
olvass tovább

Sandra Bullock és George Clooney együtt!

9455

Elkezdődött a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol lezajlott Sandra Bullock és George Clooney közös filmjének, a Gravity-nek a premierje is. A két sztár szemmel láthatóan remekül érzi magát együtt, így máris sokan arról suttognak, hogy több van köztük puszta munkakapcsolatnál.olvass tovább

Katalin hercegné remek formában van!

9452

Öt héttel azután, hogy életet adott a trónörökösnek, Katalin hercegné remek formában van. Hasa teljesen lapos, és leadta azt a néhány kiló felesleget is, ami a szülés után maradt rajta. - legalábbis erről tanúskodnak azok a lesifotók, amik vásárlás közben készültek az újdonsült anyukáról.
olvass tovább

Válik Monica Bellucci!

9449

Régóta rebesgették, hogy Monica Bellucci és férje Vincent Cassel külön utakon járnak, tegnap azonban hivatalosan is bejelentették, hogy közös megegyezéssel elválnak.
olvass tovább

Katie Holmes ismét oltár elé állt!

9447

Katie Holmes 2006-ban mondta ki a boldogító igent és lett Tom Cruise neje. A frigynek nem tett épp jót a szcientológia, aminek Cruise lelkes híve, így 2012-ben el váltak a házaspár útjai. Katie Holmes azóta ismét magára talált, kivirult és élvezi a szabadságot. Nemrégiben azonban menyasszonyi ruhás lesifotók láttak napvilágot róla.olvass tovább

első előző ...23456... következő utolsó