HotCot

Kotonreklámok

529


A legkreatívabb óvszerhirdetések ranglistája.

Bolondóra

488

Na, ennek az órának a hátlapja igazán felesleges, ha elég kreatív vagy! Kapsz tizenkét számot az óramű és a mutatók mellé, és úgy rakod össze, ahogy neked tetszik. Persze, ha klasszikus, szabályos kör alakú órát akarsz, akkor a csomagban találsz egy sablont, amellyel ezt könnyen kivitelezheted.

Óh, a guminő

485

A brazil topmodell és szambatáncos, Angela Bismarchi negyvenkettő (igen 42!) plasztikai műtéten esett át, mindkét ex-férje plasztikai sebész volt és a harmadik férje is az. Mondja meg valaki, szép ő? Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ennyi műanyag nem okoz halált egy testben. Angela annyira beteges, hogy az idei Riói Karneválra mandulavágásúra szabatta a szemeit, mert 2008-ban a japánok brazíliai bevándorlásának centenáriumát ünneplik. Blogján is csupa guminőt ábrázoló képbe botlottunk, no meg milliónyi meztelen fotográfiára. 

Készíts kaleidoszkópot!

32

Ha unod a passziánszt és az aknakeresőt, itt egy itt egy újabb játék, ami tuti nem terheli le az agyadat, így remek kikapcsolódást nyújthat munka közben vagy munka helyett. A mókás eszköz gyermekkorunk ámulatba ejtő játékára épül: fekete kör alakú felületben, körbe-körbe megy egy színes csóva, ebbe a felületbe különbőző színű és alakú formákat lehet bepakolni.

A piros kört, a sárga háromszöget, a zöld pálcikát - és még vagy 20 féle színű, formájú alakzatot - kedvedre elhelyezheted a körön belül és a színes fénycsóva körkörös mozgása időről időre megvilágítja, tehát láthatóvá teszi azokat, így érdekes, ámulni való formákat eredményezve. Itt játszhatsz.

első előző ...197198199200201 következő utolsó