HotCot

Pénzért randizott Kristen Stewart!

9476

Egy közel-keleti herceg 500 ezer dollárt ajánlott egy 15 perces légyottért a Twilight sztárjával. Kristen Stewart elfogadta a visszautasíthatatlan ajánlatot, a 113 millió forintnak megfelelő összeget pedig jótékony célra fordította.
olvass tovább

Újra együtt Demi Moore és Ashton Kutcher!

9474

Demi Moore és Ashton Kutcher házassága 2011-ben futott zátonyra,mert Kutcher félrelépett Sara Leallel. A válást azonban azóta sem mondták ki, ugyanis a két sztár nem tud megegyezni az anyagiakon. Viszonyuk finoman szólva sem kiegyensúlyozott, szakításuk óta nem mutatkoztak együtt. Épp ezért robbant bombaként a hír, hogy a pár békésen utazgat együtt.
olvass tovább

Ördög Nóra a reptéren tudta meg, hogy terhes!

9473

Ördög Nóra szeptember 8-án ünnepelte 32. születésnapját, ami nagyon különleges volt, hiszen ez volt az első anyaként töltött születésnapja. „Vasárnap ott üldögéltem a torta előtt, kezemben Micivel, és azt éreztem, hogy ez minden kétséget kizáróan az eddigi legboldogabb! Olyannyira, hogy amikor el kellett volna fújnom a gyertyákat, hirtelen nem is tudtam, mit kívánjak. Egyszerűen kereknek éreztem mindent!” - írta blogján.

 


A fotó forrása ITTolvass tovább

A zugivás új dimenzója

9469

A 2 in 1 tárgyak sokszor meglepnek minket, de most rábukkantunk a műfaj legbizarrabb darabjára. Az elsőre hajkefének tűnő darab ugyanis egy flaskát rejt magában.

Persze, az elsőre merész párosítás komoly potenciált rejt magában, ha jobban belegondolunk, hiszen gyakorlatilag bárhova becsempészhetünk egy kis kontyalávalót, ha pedig túl vagyunk a zugiváson, egy mozdulattal rendbe hozhatjuk a hajunkat. Ha így nézzük, vétek is lenne nem kihasználni a kefe üreges belsejét. Persze, a zseniális innovációnak alaposan megkérik az árát, hiszen aki ilyen élményre vágyik, annak 22 fontot kell kicsengetnie.

Öngyilkos lett a clevelandi rém!

9464


Tegnap este felakasztotta magát cellájában Ariel Castro, akit augusztus elején életfogytiglani és további ezer év börtönre ítéltek. Castro egy évtizeden át fogságban tartott a házában három fiatal nőt, rendszeresen bántalmazta és megerőszakolta őket.
olvass tovább

első előző 12345... következő utolsó