HotCot

Anastacia is eltávolíttatta a melleit

9500

Christina Applegate, Sharon Osbourne és Angeline Jolie után Anastacia is eltávolíttatta a melleit. A 45 éves énekesnő közleményben jelentette be, hogy elvégezték rajta a dupla maszektómiát, már jól van és kész rá, hogy új fejezetet nyisson az életében.
olvass tovább

Mostantól a felnőttek is színeznek!

9496

Mindannyiunk életében volt olyan korszak, amikor a kifestőkönyvek jelentették az első számú művészeti élményt. Először gondosan ügyelve a vonalakra, majd a finom motoros képességek fejlődésével egyre nagyobb rutinnal színeztük a figurákat, majd szüleinkkel együtt elégedetten szemléltük a végeredményt. Pályafutásunk csúcsán jöttek az egészen aprólékos műremekek, aztán megfeledkeztünk az egészről, hiszen egészen más dolgok kötötték le a figyelmünket. Mostantól azonban a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a színezés öröméről, hiszen megjelent az Outside of Lines című felnőtt kifestőkönyv.
olvass tovább

Mezítláb házasodott Malek Miklós

9494

Az X-Faktor korábbi mentora, Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. A szertartás a szülők és néhány közeli barát jelenlétében zajlott, ám a helyszín nem volt hétköznapi: a pár Mauin, az óceán partján kötötte össze az életét.
olvass tovább

Mégis meggyilkolták Diana hercegnét?

9488

Diana hercegné 1997-es halála sokak szerint rejtélyes és megmagyarázhatatlan, így időről időre felröppennek olyan elméletek, melyek merénylettel magyarázzák a végzetes autóbalesetet. A legújabb elmélet szerint a CIA egyik jellegzetes módszerével ölték meg Dianát.olvass tovább

Tom Cruise bezáratott egy vidámparkot a lánya kedvéért

9486

Időről időre felröppennek a hírek, hogy Tom Cruise és Katie Holmes mindent megadnak hétéves lányuknak, Surinak, ami csak tőlük telik, és nem nehéz belátni, hogy igencsak sok telik tőlük. A szülők válása óta tovább fokozódott a helyzet, hiszen egymást túllicitálva igyekeznek elhalmozni Surit. Legutóbb Tom Cruise rendezett különleges partit szeme fényének és kis barátainak.
olvass tovább

első előző 12345... következő utolsó