Étel+Ital

A legnyáribb receptek

9409

Ahogy beköszöntenek a forró napok, szervezetünk takarék üzemmódra kapcsol: kevésbé vagyunk éhesek, kisebb adagokra és könnyebb fogásokra vágyunk. Nemcsak testünk igényei mozdítanak a jellegzetesen nyári fogások felé, hanem az olyan gyakorlati szempontok is, hogy ne melegítsük fel a lakást még jobban hosszas sütés-főzéssel. Ennek köszönhetően előtérbe kerülnek ilyenkor a néhány perc alatt összedobható, szezonális alapanyagokból készült ételek. Megmutatjuk a műfaj szerintünk legjobb darabjait.




olvass tovább

A Lay's emeli a tétet! (x)

9402

A Lay's újabb tüzes pillanatokat okoz a csípős ízek kedvelőinek, hiszen a Chili&Lime után megjelent a markánsabb ízvilágot képviselő Piri Piri és az igazán ütős Wasabi is. Ez az ízorgia nemcsak Lola és Brasch Bence ízlelőbimbóit sokkolja le, hanem bárkiét, aki megkóstolja, és ez az érzés bizony az arcra is kiül.

Most megmutathatod, hogy belőled mit hoznak ki a tüzes ízek: küldj egy fotót a kóstolás előtti és utáni őrületes pillanatodról és nyerj. A résztvevők között naponta kisorsolnak

egy karton Lay's Strong chipset, hetente pedig egy Nexus 7 táblagépet. Ha pedig meghódítod a közönség szívét, és a te fotódra szavaznak a legtöbben, esélyt kapsz egy saját, profi reklámfilmre. Mire vársz még? Éld át te is a Lay's Strong típusú találkozást!



olvass tovább

Így fagyiznak a csillagok!

9399

A nyári forróságban mágnesként vonzzák a hideg nyalánkságok az embert. Van, aki a klasszikus vanília és csokoládé ízekre szavas, mások az egzotikusabb ízeket részesítik előnyben, és olyanok is akadnak, akik a gyümölcsös aromák hívei. Te milen fagylalttal, jégkrémmel hűsíted magad a legszívesebben? Illik rád a horoszkópodhoz tartozó leírás?



olvass tovább

Nemcsak lekvárnak!

9395

Él egy különös népcsoport Kína és Pakisztán határán a Hindukus-hegységben, a világtól elzártan, ők a hunzák. Legendásan sokáig élnek, és alig ismerik a betegségeket, például nem fordul elő közöttük rákos megbetegedés. Sokak szerint annak köszönhető mindez, hogy táplálkozásukban kiemelt szerepet kap a kajszibarack. Ez az egyetlen gyümölcs, ami megterem a zord területen, ezért szezonban nyersen fogyasztják, az év többi szakában aszalva, főzőolajukat a barack magjából préselik, aszalt barackkal édesítenek, a magbél szárított pora pedig univerzális gyógyszernek számít náluk.




olvass tovább

Jeges nyalánkságok

9381

Mi a legjobb dolog a nyárban? Akad néhány, de a jégkrém minden bizonnyal az élbolyban szerepel. Íme néhány ötlet házilag készített ízvariációkra, melyek olcsóbbak és egészségesebbek is, mint bolti társaik. Vásárolhatunk előre elkészített formát is, de például kisebb joghurtos dobozokat is használhatunk, vagy egész egyszerűen a jégkocka készítő formát is alkalmazhatjuk.

Egzotikus finomság

Frissítő, egzotikus nyalánkság, amihez nem is kell más, csak kivi (6db), ananász (1db) és méz (2ek.) 10db 12ml-es jégkrémhez. A megtiszított, felaprított gyümölcsöket turmixoljuk össze a mézzel, amíg krémes állagú masszát nem kapunk. Hogy még csalogatóbb legyen, fagyasztás előtt tegyünk a formába 1-1 szelet kivit, mielőtt beleöntjük a masszát.



olvass tovább

első előző ...34567... következő utolsó
Felhasználónév:
Jelszó: