Divat

Grammy Awards 2014

9611

Az éjszaka tartották a 2014-es Grammy Awards-ot. Lássuk hát mit viselt a sztárvilág krémje! Sikerült-e mindenkinek “normálisan” felöltözni erre a híres-neves eseményre!olvass tovább

Stílus motiváció!

9609

Íme három igazán inspiráló stílusikon! Ők azok akik előtt fejet hajtott a divatvilág, akik bármit felvehetnek mert onnantól az divatnak számít! Inspirálódjunk hát a legjobbaktól!

A legendás Olivia Palermo, akit csak úgy ismerünk: Képtelen hibázni! Megjelenése mindig tökéletes. Egyszerűen mindig, minden jól áll neki és ezt ki is használja. A legegyszerűbbtől a legérdekesebb outfitekben láthatjuk, szinte naponta váltogatja a stílusát, mégis mindig kifinomult és nőies!


Bár Jessica Albát mostanában elkerüli a reflektorfény, ettől függetlenül még most is csodálatos! Öltözködni se felejtett el, hiszen ő is a legjobban öltözöttek táborát gyarapítja. Hasonlóan Olivia Palermohoz, kivétel nélkül lehengerlő a megjelenése. Kritizálhatatlan! Így fest egy fiatalos, szuperdivatos mami. Mind a három szett megállja a helyét a hétköznapi ruhatárunkban!

Emma Watson, ahogy kitört a Harry Potter forgatások rabságából, azonnal megmutatta országnak-világnak, hogy márpedig ő nem az az ártatlan kislány akit a sikersorozatból megismerhettünk. Így aztán rögtön beírta magát a divatvilág nagykönyvébe. Forrongó sílusát egy világ tartotta szemmel. Emmának lassan sikerül megtalálnia önmagát, hiszen egyre jobban látszik, hogy kezd kiforrni a saját, egyedi stílusa. Bár az első két szett inkább elegáns, és nekünk halandó embereknek nem sűrűn kell vörös szőnyegen megjelennünk, ettől függetlenül: itt a bálszezon!
2013 legjobban öltözött sztárjai

9602

A Vogue magazin idén is összeálította 2013 legkifogástalanabb, legstílusosabb, leggyönyörűbb megjelenéseit. Figyelem, nyugalmat megzavaró, meseszép ruhaköltemények következnek.

 olvass tovább

A leárazások elkezdődtek!

9605

Mindannyiunk legnagyobb örömére már az összes fast fashion üzletben elkezdődtek a leárazások. Ugyan egyelőre ez még csak az akciózás első felvonása, már most szuper kincseket lehet találni, olcsóbban! Nézzük hát, mibe érdemes befektetni hosszútávon!


Mango, ruha kínálat:olvass tovább

Ezt viseld szilveszterkor!

9600

Vészesen közeleg az év legnagyobb partija! Mint minden évben, újra elrepül a pár napos szünet, letudjuk a karácsonyt és jön a bulizás ideje. Ilyenkor még az egyébként otthonülős típusú egyének is kimozdulnak legalább egy koccintás erejéig. Flitteres ruhák, magassarkú cipellők, pink haj és a lehető legfeltűnőbb smink, amit egész évben csak ilyenkor viselhetünk. Ilyenkor senki nem köt bele az ember lányába, hogy miért neonpink a haja, vagy hogy miért van talpig flitterekben. Jöjjenek hát a klasszikus kedvencek tippekkel fűszerezve!olvass tovább

első előző ...23456... következő utolsó