Hirdetés

Divat

Tavaszi sziporkázás!

9618

A metál fényű textúrák pont egy éve robbantak be újra a köztudatba, de aztán ugyanolyan gyorsan el is tűntek. Úgy látszik, azonban, hogy túl jó volt ahhoz, hogy csak egynyári kaland legyen, így idén ismét visszatértek a kifutókra. Na meg persze a gardróbokba. Úgyhogy összeállítottam nektek egy kis outfit inspirációt a legnagyobb kedvenceimmel. Voilá:olvass tovább

Hirdetés

A következő szezon trendjei!

9615

A New York-i divathét után most Londonban tombol a divatélet. És bár szeretnénk már nagyon elfelejteni a telet és a rossz időt, már most a nyakunkba zúdítják a következő ősz/tél trendözönt. Úgyhogy jöjjön pár finomság egyenesen a nagyban zajló London Fashion Week-ről.

olvass tovább

Így csábíts idén!

9613

Valentín napra asszociálva legtöbbünknek piros szívecskék, vörös csipke fehérneműk és hasonló árnyalatú csinos kis ruhák jutnak az eszünkbe. Miért is ne lehetne idén kivételt tenni és a berögződéseket elfelejteni. Pontosabban: Éljen a rózsaszín!olvass tovább

Hirdetés

Grammy Awards 2014

9611

Az éjszaka tartották a 2014-es Grammy Awards-ot. Lássuk hát mit viselt a sztárvilág krémje! Sikerült-e mindenkinek “normálisan” felöltözni erre a híres-neves eseményre!olvass tovább

Stílus motiváció!

9609

Íme három igazán inspiráló stílusikon! Ők azok akik előtt fejet hajtott a divatvilág, akik bármit felvehetnek mert onnantól az divatnak számít! Inspirálódjunk hát a legjobbaktól!

A legendás Olivia Palermo, akit csak úgy ismerünk: Képtelen hibázni! Megjelenése mindig tökéletes. Egyszerűen mindig, minden jól áll neki és ezt ki is használja. A legegyszerűbbtől a legérdekesebb outfitekben láthatjuk, szinte naponta váltogatja a stílusát, mégis mindig kifinomult és nőies!


Bár Jessica Albát mostanában elkerüli a reflektorfény, ettől függetlenül még most is csodálatos! Öltözködni se felejtett el, hiszen ő is a legjobban öltözöttek táborát gyarapítja. Hasonlóan Olivia Palermohoz, kivétel nélkül lehengerlő a megjelenése. Kritizálhatatlan! Így fest egy fiatalos, szuperdivatos mami. Mind a három szett megállja a helyét a hétköznapi ruhatárunkban!

Emma Watson, ahogy kitört a Harry Potter forgatások rabságából, azonnal megmutatta országnak-világnak, hogy márpedig ő nem az az ártatlan kislány akit a sikersorozatból megismerhettünk. Így aztán rögtön beírta magát a divatvilág nagykönyvébe. Forrongó sílusát egy világ tartotta szemmel. Emmának lassan sikerül megtalálnia önmagát, hiszen egyre jobban látszik, hogy kezd kiforrni a saját, egyedi stílusa. Bár az első két szett inkább elegáns, és nekünk halandó embereknek nem sűrűn kell vörös szőnyegen megjelennünk, ettől függetlenül: itt a bálszezon!
első előző 12345... következő utolsó
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés
Hirdetés