Divat

Így viseld a monokrómot!

9626

A gyakorlat azt mutatja, hogy minden évben/szezonban hűségesen visszatérünk az alapok alapjához, azaz a fekete-fehérhez. A cukormáz trendek mellett idén is hűségesen kitart a monokróm letisztultság.


Vannak időszakaim amikor akaratomon kívül csak fekete-fehér-szürke árnyalatokat vagyok hajlandó vásárolni. Fogalmam sincs, hogy miért. Szóval számomra ez egy kedves trend. Télen nyáron jól alkalmazható. Maximálisan kihasználható és minden megy mindenhez. Évről évre újjászületik a kifutókon anélkül, hogy unalmassá válna.


Az egyik legjobb partnere a metallic textúrának hiszen sehogy sem lehet “túl sok”. És talán a legkönnyebben viselhető trendek közé tartozik. Nincs olyan ember akinek ne lenne semmilyen fekete-fehér ruhája otthon. Úgyhogy nincs is miért szaporítani a szót. Jöjjön egy kis outfit inspiráció!

Bármilyen printet lehet csempészni a lookba, például egy mintás cipő vagy táska remekül feldobja. Ugyanez érvényes az élénk színű darabokra. De idén arra is szabad kezet kaptunk, hogy a csíkosat virágossal vagy éppen a pöttyessel kombináljuk!

A klasszikus szabású, elegáns nadrágokért személy szerint totálisan oda vagyok. De ez a felemás megoldás az abszolút nyerő. A kis fekete blézert nyugodtan lecserélhetjük egy kis fehérre. Tökéletes befektetés hosszú távra, merem megkockáztatni, hogy tíz év múlva is fel lehet majd venni.

És végül a lelőhelyek. Szimpla fekete-fehér csíkok, crop top, vicces feliratos felsők, pöttyes ingek és sport mez. A kedvenceim!

A mintás alsókat nyugodtan kombinálhatjuk mintás felsővel.  Például ez az asszimetrikus (ezért a fazonért amúgy piros pont jár) virágos szoknya a fenti csíkos crop toppal, vagy a kis pöttyes, a nagy pöttyes felsővel. Hmmm! Csak bátran!


Ruhából legszívesebben vagy ötvenet mutatnék nektek, de ezek a legjobbak. Az összeset a gardróbomba szeretném tudni!


Ilyen volt az Oscar gála!

9624

Az éjjel tartották az idei, 86. Oscar gálát. Legnagyobb csalódásunkra DiCaprio nem kapott díjat. Nos, igen ő az akiért már kész mozgalom indult az interneten #oscartdicaprionak hashtaggel ésatöbbi... Sajnos nem jött össze. A Nagy Gatsby ellenben két arany szobrocskát is bezsebelt. Legjobb kosztüm, illetve legjobb látványterv kategóriában. Nem meglepő. De persze repkedtek még a díjak. A legjobb animációs filmért és a legjobb betétdalért is a Jégvarázs vitt haza egy-egy szobrocskát.  A Gravitáció című film összesen 7 oscart kapott, a 12 év rabszolgaság 3 szobrot többek között az egyik “legkiemelkedőbbet” a legjobb filmért járó díjat. Megelőzve ezzel A Wall Street farkasát és a Gravitációt többek között. Mi azonban most a ruhakölteményekre fogunk koncentrálni, úgyhogy lássuk ki mit viselt az év legelegánsabb díjátadóján!olvass tovább

Tavaszi sziporkázás!

9618

A metál fényű textúrák pont egy éve robbantak be újra a köztudatba, de aztán ugyanolyan gyorsan el is tűntek. Úgy látszik, azonban, hogy túl jó volt ahhoz, hogy csak egynyári kaland legyen, így idén ismét visszatértek a kifutókra. Na meg persze a gardróbokba. Úgyhogy összeállítottam nektek egy kis outfit inspirációt a legnagyobb kedvenceimmel. Voilá:olvass tovább

A következő szezon trendjei!

9615

A New York-i divathét után most Londonban tombol a divatélet. És bár szeretnénk már nagyon elfelejteni a telet és a rossz időt, már most a nyakunkba zúdítják a következő ősz/tél trendözönt. Úgyhogy jöjjön pár finomság egyenesen a nagyban zajló London Fashion Week-ről.

olvass tovább

Így csábíts idén!

9613

Valentín napra asszociálva legtöbbünknek piros szívecskék, vörös csipke fehérneműk és hasonló árnyalatú csinos kis ruhák jutnak az eszünkbe. Miért is ne lehetne idén kivételt tenni és a berögződéseket elfelejteni. Pontosabban: Éljen a rózsaszín!olvass tovább

első előző 12345... következő utolsó