varázslat

Bűbájaink

918

Melyikünk ne bizonytalanodott volna el már élete során? Ilyenkor gyakran spirituális szinten keresünk megoldásokat, de ha nem is megoldást, iránymutatást mindenképpen. Hallottunk már varázslatosan beteljesülő jóslatokról, és ha szkeptikusak is vagyunk, azért valljuk be, néha csábítónak tűnt, hogy mi is jósokhoz, asztrológusokhoz, számokhoz értőkhöz forduljunk, de legalábbis felüssük az ősi kínai jóskönyvet, a ji csinget. Megpróbáljuk sorravenni a különböző jövendőmondó, útmutató módszereket, amelyekhez végső bizonytalanságunkban fordulunk vagy fordulhatunk.

A cigányasszony és a papagáj

Aki járt már Budapesten a Nyugati téri aluljáróban, biztosan belefutott a cigányasszonyba, aki egy papagájjal kis papírgalacsinokból jósol. Még nem próbáltuk, de valószínűleg a papagájnak nem sok köze van az auránkhoz. Úgyhogy nem is elemzzük bővebben. A klasszikus jóslás a kártyajóslás, ami mindenkinek elsőre a fejébe ötlik. Itt is van többféle, a cigánykártya, a magyar és a tarot, ami a legelterjedtebb. Ezeket ki is prbáltuk szépen sorban. Néhány éve történt egy eset, amikor kaotikus szerelmi életemet és úgy összeségében a káoszt, ami épp aktuális volt a mindennapjaimban, nem tudtam kibogozni, hát felhívtam Katit, a leghíresebb pécsi cigányasszonyt, hogy jósoljon nekem. Időpontot leegyeztettük, péntek délután egy és három óra között. Olyan környéken él ez a nő, ahol panelházak tömkelege található és a forgalom sem kicsi. Fél háromkor kerestem a házat a panelok között, egyszer csak utánam kiabál egy idősödő, barna asszony: "Ide gyere, már vártalak!" Megdöbbentem. Vajon az összes többi járókelő között, hogy szúrt ki éppen engem? És honnan tudta, hogy én vagyok, aki őt keresi? bizalommal telve felmentem a lakására, egy köszönésen kívül semmit nem kommunikáltunk, nem kérdezett semmit, nem mondott semmit, még csak rám se nézett. Leült az asztalához, engem is leültetett, bekapcsoltam a diktafont, és osztott.

Magyarkártyából történt a jóslás. Jó háromnegyed órán keresztül beszélt a múltamról, a jelenemről és a jövőmről. Azokról a lehetséges választásokról amelyek előtt állok. Megközelítő időpontokat adott meg, hogy mikor milyen feladataim lesznek. Mit mondjak, teljesen el voltam képedve. De a legdurvább az, hogy szó szerint beteljesültek azok, amik ott elhangzottak. Még ma is előfordul, hogy visszahallgatom a felvételt és döbbenten tapasztalom ,hogy olyan dolgok következtek be, amelyik akkor teljességgel képtelenségnek tűntek. Lehet, hogy önbeteljesítő folyamatok hatásra valósultak meg az elhangzottak, de nem hiszem, hogy édesapám halálát bármiféleképpen tudtam volna befolyásolni. Ezt is megmondta a jósnő, na ugye.olvass tovább