valóságshow

A csaj, aki mindenütt ott van

4709

Nemcsak nekünk vannak olyan celebjeink, akiket unásig mutogat a tévé, na meg persze az újságok, a netről már nem is beszélve. Nagy bajban lennék, ha meg kellene határoznunk, hogy néhány honi, vagy külföldi híresség miért folyik még a csapból is. Az ominózus hölggyel is ez a helyzet. Mégis ki ez a csaj?

Kimi, a nagyfenekű nő

Kimberly Noel Kardashian 1980. október 21-én született Los Angelesben. Édesapja örmény, anyja pedig holland és ír származású. A gének keveredése jó hatással volt a csajszi külsejére, hiszen a valóságshow sztár már-már egzotikus szépségnek mondható. A család saját valóságshow büszke tulajdonosa, és címadója: a Keeping Up with the Kardashians a família mindennapjait mutatja be. Van itt minden ami kell: apu, anyu, nevelő apu, tesók, féltesók és persze pénz, pénz, pénz. A 2007-ben indult sorozat tette igazi hírességgé, a nőies vonalairól elhíresült Kimet, aki így több mozi- és sorozatszerepre is szert tett. Mint már megtapasztaltuk más celebeknél is, ha nagy dózisban érkezik a siker, egyre több ruhadarab kerül le az adott hírességről. Ez Kim esetében sem történt másként: a Playboy 2007-es decemberi címlaplánya volt, majd ugyanebben az évben napvilágra került az a bizonyos szexvideó, amin Ray J R'n'B sztárral látható félreérthetetlen helyzetben. Szó sincs világégésről, hiszen Kim karrierje egy cseppet sem kezdett mélyrepülésbe, sőt öt millió dollárra perelte a Vivid Entertainmentet, a világ legnagyobb pornóipari cégét, amiért gondozásukba vették a kiszivárgott szalagot.

Képek Kimről itt!olvass tovább

Eladó a szüzesség?

6183

A minap böngésztem az egyik tévéműsorokkal foglalkozó honlapot, amikor egy valóságshow ötletére bukkantam. Vegyünk három szüzet, két lányt és egy fiút, akik a legtöbbet licitálókkal szépen, külön-külön szobára mennek.

Az ismertető szerint a résztvevők kapnak 20 ezer dollárt (ez körülbelül körülbelül 4.488.760 forintnak felel meg) plusz az ár 90 százalékát, amennyiért elkelnek, az emberek pedig élő adásban végignézhetik az akciót. Az ötletgazda az ausztrál Justin Sisley, aki hazájában “Virgins Wanted” feliratú szórólapokkal keresi a jelölteket, amelyen Szűz Mária képe látható. Ausztráliában prostitúció miatt törvényellenes lenne leforgatni a show-t, ezért Nevadában fogják, ahol mindez legális. Szerinte ez kell nekünk.

De, kérdem én, most komolyan ez kell az embereknek? A kampány hirdetése, Szűz Mária képének felhasználása már eleve elítélendő. Ráadásul van, aki ebben műsorban önszántából részt vesz. Normális esetben a többség felhördül ezen, és azért mondom, hogy normális, mert ennek kellene lennie a helyes reakciónak. Vagy már nem? Az egyik résztvevő lánnyal, Veronicával interjút is készítettek. Ebben elmondja, hogy szerinte nem fogja megbánni, és mivel ez csak egyszeri alkalom, nem fog magára kurvaként tekinteni, csak szeretne egy kis pénzt keresni, és megváltoztatni a szexszel kapcsolatos elképzeléseit.

Pedig ránézésre egy csinos, szép 21 éves lány, akiről nem hisszük, hogy simán belemegy ebbe. Azt kérdezik tőle, miért? A válasza sokkoló: próbálj találni egy rendes férfit! Na, persze, mert valószínűleg a licitálók mind gazdag úriemberek lesznek! Mégis mit gondol? Valószínűbb, hogy egy vén perverz vagy egy szadista állat fogja kifizetni a legnagyobb összeget. Vagy mi van akkor, ha egy olyan férfi nyeri el, akit bűn rondának tart? Akkor se bánná meg? Bár lehet, hogy csak én vagyok pesszimista és konzervatív, hogy a szerelmemmel tartom helyesnek elveszíteni. Persze, az élet úgy hozhatja, hogy akit megajándékoztunk ezzel, az mégse a megfelelő ember, vagy egy részeg éjszakán besikerült… de élő adásban?!olvass tovább

A valóságshow pszichológiája

7398

Általános igazság, hogy valóságshow-t senki nem néz. Ennek ellenére a népesség jelentős része meglepően tájékozott az aktuális eseményeket illetően, és a nézettségi adatok is azt mutatják, hogy bizony milliós nagyságrendben ülünk a tévé előtt az összefoglaló időpontjában. Felmerül hát a kérdés, hogy miért olyan vonzó ez a műfaj a nézők számára és mi veszi rá a szereplőket, hogy életük minden részletét a nyilvánosság elé tárják.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklubolvass tovább

Élő Homo Erectus populációra bukkantak!

8264

Amatőr szociológusok Homo Erectusok kis csoportjára bukkantak Budapest belvárosában! Az elszigetelt közösség létszáma egyelőre minimális, de a megfigyelések szerint gyorsan szaporodnak.

A fotó az etetőhelyen készült. Jól látszanak rajta a kamerák.olvass tovább

Csábítóak, tüzesek.... és mozgássérültek

8559

Bármely kezdő színész tudna mesélni arról, hogy mennyire kemény dolog Hollywoodban befutni. Képzeljük el, hogy ezen túl még mekkora kihívással kell szembenéznie annak, aki mozgássérültté válik és tolószékbe kényszerül. Pontosan ez az alaphelyzet, amelyből egy új valóságshow startol, és amelyet már most a reality műfajának nagy dobásaként emlegetnek. A Push Girls címre hallgató műsor, amelyet a Sundance csatornán sugároznak majd áprilisban, négy tolószékhez kötött hölgy életét követi nyomon a nők által jól ismert élethelyzetekben, többek között az anyaság és a kapcsolatok problémáit is boncolgatva.olvass tovább