valóságshow

A csaj, aki mindenütt ott van

4709

Nemcsak nekünk vannak olyan celebjeink, akiket unásig mutogat a tévé, na meg persze az újságok, a netről már nem is beszélve. Nagy bajban lennék, ha meg kellene határoznunk, hogy néhány honi, vagy külföldi híresség miért folyik még a csapból is. Az ominózus hölggyel is ez a helyzet. Mégis ki ez a csaj?

Kimi, a nagyfenekű nő

Kimberly Noel Kardashian 1980. október 21-én született Los Angelesben. Édesapja örmény, anyja pedig holland és ír származású. A gének keveredése jó hatással volt a csajszi külsejére, hiszen a valóságshow sztár már-már egzotikus szépségnek mondható. A család saját valóságshow büszke tulajdonosa, és címadója: a Keeping Up with the Kardashians a família mindennapjait mutatja be. Van itt minden ami kell: apu, anyu, nevelő apu, tesók, féltesók és persze pénz, pénz, pénz. A 2007-ben indult sorozat tette igazi hírességgé, a nőies vonalairól elhíresült Kimet, aki így több mozi- és sorozatszerepre is szert tett. Mint már megtapasztaltuk más celebeknél is, ha nagy dózisban érkezik a siker, egyre több ruhadarab kerül le az adott hírességről. Ez Kim esetében sem történt másként: a Playboy 2007-es decemberi címlaplánya volt, majd ugyanebben az évben napvilágra került az a bizonyos szexvideó, amin Ray J R'n'B sztárral látható félreérthetetlen helyzetben. Szó sincs világégésről, hiszen Kim karrierje egy cseppet sem kezdett mélyrepülésbe, sőt öt millió dollárra perelte a Vivid Entertainmentet, a világ legnagyobb pornóipari cégét, amiért gondozásukba vették a kiszivárgott szalagot.

Képek Kimről itt!olvass tovább

A valóságshow pszichológiája

7398

Általános igazság, hogy valóságshow-t senki nem néz. Ennek ellenére a népesség jelentős része meglepően tájékozott az aktuális eseményeket illetően, és a nézettségi adatok is azt mutatják, hogy bizony milliós nagyságrendben ülünk a tévé előtt az összefoglaló időpontjában. Felmerül hát a kérdés, hogy miért olyan vonzó ez a műfaj a nézők számára és mi veszi rá a szereplőket, hogy életük minden részletét a nyilvánosság elé tárják.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklubolvass tovább

Élő Homo Erectus populációra bukkantak!

8264

Amatőr szociológusok Homo Erectusok kis csoportjára bukkantak Budapest belvárosában! Az elszigetelt közösség létszáma egyelőre minimális, de a megfigyelések szerint gyorsan szaporodnak.

A fotó az etetőhelyen készült. Jól látszanak rajta a kamerák.olvass tovább

Csábítóak, tüzesek.... és mozgássérültek

8559

Bármely kezdő színész tudna mesélni arról, hogy mennyire kemény dolog Hollywoodban befutni. Képzeljük el, hogy ezen túl még mekkora kihívással kell szembenéznie annak, aki mozgássérültté válik és tolószékbe kényszerül. Pontosan ez az alaphelyzet, amelyből egy új valóságshow startol, és amelyet már most a reality műfajának nagy dobásaként emlegetnek. A Push Girls címre hallgató műsor, amelyet a Sundance csatornán sugároznak majd áprilisban, négy tolószékhez kötött hölgy életét követi nyomon a nők által jól ismert élethelyzetekben, többek között az anyaság és a kapcsolatok problémáit is boncolgatva.olvass tovább