usb

Óriás bolhák

172

Akár kétszázszor nagyobban is megnézhetsz egy katicabogarat ezzel az USB-s mikroszkóppal. Az 1.3 megapixeles, digitális mikrószkóppal lehetőséged van arra, hogy sokkal nagyobb felbontásban tekints meg dolgokat, mint azt a szemed érzékelni tudja, ráadásul a számítógépeden is meg tudod jeleníteni a képeket, ugyanis közvetlen kapcsolat van a nagyító és a gép között USB-n keresztül. Hát nem szuper? Megfázol és már vizsgálhatod is a orrváladékodat, hogy van-e benne baktérium. Na, jó ezt azért nem tudományos céllal adták rendelkezésünkre. Gyűjts össze apró dolgokat a lakásból, a házkörül vagy épp a hűtőszekrényből és vizsgáld meg azokat! Ez a mikroszkóp kielégítheti a kíváncsiságodat alig több, mint 30 ezer forintért.

Digitális fotóalbum

319

Már nem a bérlettokban tartjuk a kedves fényképeket. Digitális világunkban CD-n, USB kulcson és most már kulcstartón is visszük mutogatni, hogy mink van és abban kik vannak. Olyan jó egy régen látott ismerősnek - akivel épp összefutunk - megmutatni aktuális kedvesünket, a nyaraláson készült „különleges” fotókat. Persze megoldás az is, hogy felírod a emailcímét, aztán úgyis megfeledkezel az egészről. Ez a Pocket Photo Album annyira pici, hogy a tenyeredben elfér, ráadásul van rajta egy kulcskarika, amivel rábiggyesztheted a kulcscsomódra, hogy még nagyobb legyen. A belső memóriája kicsit több, mint ötven képet bír el és természetese USB-vel csatlakoztathatod a PC-hez, hogy onnan töltsd fel a fotókat. Viheted farzsebben, techmedálként, kulcstartóként, mindegy most már mindig nálad lehetnek a kedvenc fotóid.

Legtrendibb kütyük

331

OLED televízió
Ez a tévé nem lett népszerű 2007-ben, pedig szuperkarcsú vonalak, energiatakarékos technológia és kivételes képernyőminőség jellemző, ez a Samsung tévé igazán szép.

USB flash drive
Színesebb és vékonyabb, mint eddig valaha a PQI Traveling Disk i201-es flash drive, a tárolási kapacitása 1 GB és 4 GB közötti, eperszíntől a banánsárgán át kapható lesz, ezévben debütál.Hordozható videólejátszók
A netes filmletöltések hozadákai a gyorsan és könnyen használható videolejátszók. A Philips formatevezett, karcsú, beépített LCD monitoros, 2,4 vagy 8 gigányi tárhelyű lejátszója akár ötórán át is bírja. Kérd születésnapodra vagy ballagásra!Divatos és funkcionális tartozékok
Kistáskák, övtáskák, telefontokok színesben, bőrben, pánttal, csattal. Minél több kütyü van egy táskában, annál nagyobb az esélye annak, hogy az például az érintőképernyős telefon megsérül a fényképezőgéptől.eReaders
Többszázoldalnyi könyvet tárolhatunk benne, kímélve ezzel a környezetünket a papírfogyasztással, és olvashatjuk bárhol a világban!

Erykah Badu USB-n

491

Az énekesnő ebben az évben három albummal is megörvendezteti a neo-soul zene rajongóit, a trió első lemeze február végén várható New Amerykah címmel. A további két új album, Return of the Ankh és a New Amerykah II, később kerül piacra. A művésznő digitális újdonságot is hoz dalai mellé, CD korong helyett Flash Drive albumokat ad ki, tehát USB pendrive-val lehet majd a zenéket megszerezni. Ennek hogyan lesz majd a pontos kivitelezése, nem tudni, az ötlet egyébként gazdaságos és környezettudatos.