tusfürdő

Ne idd!

3713

A csehek adtak nekünk számtalan remek pilznert, az eredeti Budweiser-t, jelentős sőrfőző népség. Egy cseh vállalat megalkotta a sör felhasználásának egy olyan módját, amelyet mi csajok is imádni fogunk. tudom, tudom, ti szeretitek a sört inni is, demost már a magatokra is kenhetitek, a szépségetek megőrzésének céljából. A Pivni Beer Cosmetics megalkotta ugyanis a sampont, a tusfürdőt és egyéb szépészeti termékeket, kizárólag sörből. 

Mivel a sör nagyon jó hatással van a hajra, a bőrre, mivel rengeteg a B2vitamin tartalma. Ezt már a népi szépségápolásban is használták, sosem felejtem el, amikor a nagyanyám sörrel öblítette le a hajamat, hogy szép fényes, csillogó és erős legyen. Bár a sima sörrel történő hajöblítés után, mindig kicsit sörszagúnak éreztem magam, a Pivni Beer Cosmetics Manufaktura samponja inkább gyömbér, citrus és vanília illatkavalkádot ad. A tusfürdő borostyán színe, és vastag, krémes habja igazán kellemes fürdőzési élményt biztosít. Illata is rendkívül kellemes, bár közel sem olyan frissítő, mint a sampon illata, édeskés méz, és a bódító vadvirágok illata jellemzi leginkább.  Aszappan leginkább kéz és arcmosásra alkalmas, szemcsés állagú, a maláta és a friss kenyér illata keveredik benne, tehát élesztő és maláta van benne jellemzően, mely mindkettő nagyon jól nyugtatja az arcbőrt. 

Ha megakarod vásárolni akkor Prágában elég bemenni a Tescoban, és már meg is találod. Ok, nem járunk minden nap Prágában, de a neten is meg lehet rendelni!