test

Elégedettek vagyunk?

342

A GFK Roper felmérést készített világszerte, 30 országban, 30 ezer embert kérdezett meg, hogy min változtatnának magukon az emberek, ha az ingyen lenne? Globálisan tízből négyen köszönik, de jól érzik magukat a bőrükben. Magyarország sem tér el nagyban az átlagtól, pedig az általános vélekedés szerint mi rosszabbul érezzük magunkat, mint kellene, szóval nálunk ez az arány 41%. Ami nem feltétlenül pozitív, hiszen a spanyolok közel 60% jól elvan magával és a tükörképével. A svédek és a lengyelek a legelégedetlenebbek, háromnegyedük szabatná át magát vagy változtatna a külsején. Vannak tipikus, különböző nációkra jellemző vonások, mint a nagy mediterrán popsi, a hórihorgas olasz orr vagy a ráncos cseh pofi, ezek a nemzetek ezeken a területeken korrigálnának, a lengyelek a fogaikon, pedig náluk lehet, hogy elég lenne egy preventív fogápolási kampány is.

Feszesítő próba

1136

Mindegy, hogy sovány vagy vagy kerek, a narancsbőr így is úgy is megjelenhet a combocskáidon, popsidon. A csajok 80%-ának kellene küzdeni a naribőr ellen. De mi ez? Mert azt mindenki tudja, hogy néz ki, de mi a szösz van ott és miért? Mi csajok nagy mennyiségű zsírt vagyunk képesek elraktározni az alfelünkön, és ettől alig lehet megszabadulni. A zsírsejtjeink megduzzadnak, a bőr felszíne felé törnek, lelassítják a vérkeringést, így anyagcserezavarok lépnek fel és máris ott figyel a cellulit.

Pontosan négy héttel ezelőtt elkezdtem a Nivea Silhouette-et és a Garnier golyós cuccot használni. Bevallom, semmi csodát nem vártam, de aztán úgy alakult, hogy az egyiket gyakorlatilag mindig használnám. Életmódom ugyan nem ad indokot arra, miért nem használtam rendszeresen, de van úgy tényleg, hogy kimarad egy este vagy reggeli tusolás után a narancsbőr ellenes cucc kenegetése. Elég, ha buli volt, vagy éppen bealudtam még idő előtt, és nem volt kedvem a kenegetéssel időt tölteni. Konkrétan az egyik oldalmra a Niveát használtam, a másikra a Garnier-t.olvass tovább

Bébibumm

1361

Nem annyira véres, mint élőben.

Erős lélek kell! Szex, drog... Ukrajna

1387

Csak erős lelkületűeknek! A fotóriporter dolga a figyelemfelkeltés Projektek.