test

Elégedettek vagyunk?

342

A GFK Roper felmérést készített világszerte, 30 országban, 30 ezer embert kérdezett meg, hogy min változtatnának magukon az emberek, ha az ingyen lenne? Globálisan tízből négyen köszönik, de jól érzik magukat a bőrükben. Magyarország sem tér el nagyban az átlagtól, pedig az általános vélekedés szerint mi rosszabbul érezzük magunkat, mint kellene, szóval nálunk ez az arány 41%. Ami nem feltétlenül pozitív, hiszen a spanyolok közel 60% jól elvan magával és a tükörképével. A svédek és a lengyelek a legelégedetlenebbek, háromnegyedük szabatná át magát vagy változtatna a külsején. Vannak tipikus, különböző nációkra jellemző vonások, mint a nagy mediterrán popsi, a hórihorgas olasz orr vagy a ráncos cseh pofi, ezek a nemzetek ezeken a területeken korrigálnának, a lengyelek a fogaikon, pedig náluk lehet, hogy elég lenne egy preventív fogápolási kampány is.

Feszesítő próba

1136

Mindegy, hogy sovány vagy vagy kerek, a narancsbőr így is úgy is megjelenhet a combocskáidon, popsidon. A csajok 80%-ának kellene küzdeni a naribőr ellen. De mi ez? Mert azt mindenki tudja, hogy néz ki, de mi a szösz van ott és miért? Mi csajok nagy mennyiségű zsírt vagyunk képesek elraktározni az alfelünkön, és ettől alig lehet megszabadulni. A zsírsejtjeink megduzzadnak, a bőr felszíne felé törnek, lelassítják a vérkeringést, így anyagcserezavarok lépnek fel és máris ott figyel a cellulit.

Pontosan négy héttel ezelőtt elkezdtem a Nivea Silhouette-et és a Garnier golyós cuccot használni. Bevallom, semmi csodát nem vártam, de aztán úgy alakult, hogy az egyiket gyakorlatilag mindig használnám. Életmódom ugyan nem ad indokot arra, miért nem használtam rendszeresen, de van úgy tényleg, hogy kimarad egy este vagy reggeli tusolás után a narancsbőr ellenes cucc kenegetése. Elég, ha buli volt, vagy éppen bealudtam még idő előtt, és nem volt kedvem a kenegetéssel időt tölteni. Konkrétan az egyik oldalmra a Niveát használtam, a másikra a Garnier-t.olvass tovább

Öncsonkítók

1297

Az állat, ha menekülni akar, képes leválasztani valamely testrészét, amennyiben külső veszély fenyegeti. Sőt, egyes állatok ezeket a csonkított testrészeket újra ki tudják növeszteni. Tudjátok, a gyíkok is ilyen állatok. Sajnos az emberek között is vannak öncsonkítók, csak náluk épp hegesedéssel jár.

Az öncsonkítás és a szuicid hajlamok akkor kerültek szóba, amikor néhány szemfüles olvasónk észrevette, hogy Sofia Boutella karját barázdák ékesítik, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ezek öncsonkítás eredményei. Aztán, ahogy kotorásztunk az emlékeink között, egyre több példát tudtunk felsorolni magunk körül olyan emberekről, akik bántalmazzák magukat testileg és lelkileg. Eszembe jutott az is, amikor iszonyú lelki fájdalmam volt, és addig vertem a fejem a falba, amíg el nem ájultam. Hát igen, volt ilyen is. Könnyebb elviselni a lelki gyötrelmeket, ha testi fájdalom ér? Ki tudja. Mindenesetre vannak olyan szituációk az életben, amikor koordinálatlanul jönnek elő ezek a ténykedések önmagunkon.olvass tovább

Bébibumm

1361

Nem annyira véres, mint élőben.

Erős lélek kell! Szex, drog... Ukrajna

1387

Csak erős lelkületűeknek! A fotóriporter dolga a figyelemfelkeltés Projektek.