tavasz

Tavaszi gardrób

771

A cotcoton már olvashatod a legfrissebb tavaszi trend előrejelzéseket, de nézegesd azokat a galériákat is, amikben a konkrét tavaszi kollekciókat találod! Jó szórakozást!

Tavasz a Springfieldben

Vagabond 2008 tavasz

Levi's új kollekció

New Yorker 2008 tavasz


Scholl másképpen

Új sminkek tavaszra

779

Ahogy a pufikabát és a kötött pulcsi állományunk a padlásra kerül, úgy válnak kedvenc téli sminkcuccaink is unalmassá, szürkévé és idegenné. Ilyenkor történik az, hogy egyszercsak mérhetetlen vágyat érez az ember arra, hogy beszerezzen egy pink körömlakkot vagy egy narancssárga rúzst, új frizurát vágasson és kívül-belül megújuljon. Egyelőre viszont maradjunk csak a sminkeknél! Gondoltuk, ha nekünk emberfeletti élményt okoz az új sminkek nézegetése, valószínűleg te sem vagy ezzel másképp. Ha kérdésed van, írd meg nekünk, szakértőnk válaszol a kérdéseidre! Nézzük a legszebb kollekciókat! 

Chanel
Nem tudom ki, hogy van vele, én már a Chanel termékek látványától is lábremegést kapok. Ez az a kollekció, ami még soha nem okozott csalódást. A színek mindig színek, iránymutatók, és egyediek. Valahogy ők mindig tudják, hogy mi lesz annak a szezonnak a legmeghatározóbb színe, textúrája, illata. Ez most sem történt másképp. Az új kollekció egy részét a kék és annak rafinált árnyalatai teszik ki, míg a másik felét az angyali áttetszőséget idéző White, azaz fehér termékek alkotják. olvass tovább

Tavaszi divat ABC

813

Tavasz, tavasz és újra csak tavasz! Divatszerkesztőnk összeállított nektek - és nekünk is - egy galériát, aminek megtekintése után széles mosoly lesz az arcotokon, egész nap. A sportostól az elegánson át az eklektikus, vagány szerkókig mindent megtalálsz! Szerezd be ezeket! 

Tavaszi divat ABC, klikk a képre!

Tavaszi zsongás

3096

Már megnéztük, hogy mit is kínál a Dior, a Chanel és például a Prada 2009-es forró szezonra, de valljuk be ez csak ihletmerítésnek jó, konkrét beszerzőlistát nehéz lenne belőle készíteni, éppen ezért megnéztük, mit kínál sokak kedvenc üzlete, a H&M az előttünk álló évszakokra! A H&M három téma köré csoportosította az általuk megálmodott szetteket, mindegyikhez készítettünk egy galériát, amelyben az árakat is megtaláljátok, így már könnyebben elkészíthetitek a vágyaitokat tartalmazó listát!

Mindhárom kategóriát a kényelmes szabású sziluettek jellemzik, amelyek szívesen kísérleteznek a formákkal és az arányokkal, a hangsúlyt pedig minden esetben a csípőre helyezik, amely az ötvenes éveket idézi vissza. A színek terén is harmónia mutatkozik, mindegyik stílust a bézs és pasztell színek jellemzik, amikbe keveredik helyenként egy kis kék, rózsaszín, zöld és sárga is. A kollekcióban számos minta megtalálható a tavaszi virágmotívumoktól kezdve, a pöttyökön és csíkokon át egészen a kockásig és a növényi mintákig minden. Az anyagok igazodnak a szezon évszakjainak időjárásához, így sok csipkét, átlátszó, könnyed anyagú textilt, lenge selymet és persze lent, pamutot, farmert, pamutvászont használtak a kollekcióban.

Retró-romantika

A tavasz-nyári szezon egyik fontos stílusirányzata a kissé retrós, múltat idéző romantikus hangulatú stílus. A retró-romantika jellemző darabjai a virágmintás, pasztell színű bőven fodrozott ruhácskák, a bő szabású szoknyák, nőies, könnyed anyagú blúzok, klasszikus vonalvezetésű blézerek és könnyed kabátok, amelyeket egy hűvösebb nyáresti séta során szívesen magunkra kapunk.

Romantikáért klikk ide!olvass tovább

Tavaszi cipellők

3142

A Vagabond 2009-es tavasz-nyári kollekciójából kiválogattunk tizenkét olyan lábbelit, amik a tavaszi szeszélyes időben is hordhatóak. A cipők között van bokacsizma, magas szárú sportos cipő, de bőrből készül vízhatlan balett- és félcipő is.

A galériát úgy állítottuk össze, hogy mindenféle stílusú lábbeli legyen benne, így a nőcis magas sarkuktól kezdve, a csajos kis cipőkön át, egészen a sportos félcipőkig mindenféle került bele, így mindenki válogathat kedvére.

A cipőkért klikk ide!