tészta

Tészta szerencse

6905

Cikkünk első részében megemlékeztünk a tészta nagyszerűségéről és megállapítottuk, hogy ha pastáról van szó, az olaszok nem viccelnek, majd ezen felbuzdulva áttekintettük az ismertebb tésztaféléket. Ezúttal a kevésbé ismert, különlegesebb formák kerülnek terítékre - továbbra is a teljesség igénye nélkül.



olvass tovább

Amit eddig nem tudtál a tésztákról – 1. rész

9082

Az egyetemen szerdánként voltak a partik. Aminek egyenes következménye volt az, hogy csütörtökre elfogyott a pénzem, na ilyenkor jött a tészta. Májkrémes tészta, ketchupos tészta, tejfölös tészta, szendvicskrémes tészta. Aztán később, amikor zombiként értem haza a munkából, és azt hittem, már gasztronómiai szempontból szintet léptem, akkor jött hasonló változatossággal a hús-tészta és zöldség-tészta kombó. Még később, a tészta-projekt gyakorlatilag leegyszerűsödött a „curry vagy oregánó” dilemmára.



olvass tovább

Amit eddig nem tudtál a tésztákról – 2. rész

9083

A tegnapi cikkben megmutattuk, hogy miért jó a szervezetednek a tészta, és mutattunk egy alternatívát is az elkészítésére. Ma a tésztával kapcsolatos trükkökkel folytatjuk.



olvass tovább