táska

Csubakkás plüsstáska

149

Kétségkívül az űrös filmek egyik legnagyobb arca Han Solo - akibe minden csaj szerelmes lett, és akihez minden fiú hasonlítani akart - társából, azaz Chewbaccából (Chewie) plüsstáska került a piacra. A táska úgy néz ki, mintha Csubi a hátunkra ugrott volna, ezért fanatikusok örülhetnek, rögtön saját kisállatuk lehet a wookie.

Csillogó laptoptáskák

185

A divatot mindig őrülten követőknek ajánljuk ezeket a puha, szívalakban steppelt, szatén laptoptáskákat. Betsey Johnson legújabb kollekciója igazán mutatós, de leginkább sminkes táskára hasonlítanak a darabok.

Mindegyik fényes, piros, arany, ezüst és fekete színben pompázik, középen kis szívalakú Betseyville logóval, az i betűn kis drágakővel villogva. Az egész csillogó-villogó és feltűnő. Szeretnél egyet?

Táskaprojekt

204

Valójában mindegy, mekkora, többnyire haszontalan dolgokkal pakoljuk tele - gondolhatnánk, de minél többet látunk, annál inkább kiderül, van, aki valójában ésszel használja retiküljét. Típusok rajzolódnak fel, a praktikusan pakolók, a rendet tartók és az ömlesztve minden feleslegeset maguknál cipelők. Kis személyiségrajzok a táskákon keresztül.


Klikkelj, és nézz többet!

Táskák férfi szemmel

229

Ez egy csajos poszt lesz. (Építész most ugrik egyet.)
Merthogy táskák. És egyébként is a TVPaprika megy a háttérben. (A propos, ki vezette be a 'folpak' szót a magyar köznyelvbe?!? Pellengérre, bitóra vele! Azt celofánnak hívták már a sumérok is. És azt tudtátok, hogy egy homárnak 8-10 000 tojása is lehet? Na jó, térjünk a tárgyra.)

Történet arról, hogyan nem lett menő táskám

Csak a 24. születésnapom után merték elárulni a barátok, hogy eredetileg egy frankeinsteines táskát akartak nekem venni az Iguánában. De megmérettettem, és túl konzervatívnak találtattam. Úgyhogy könyvet kaptam. Könyvet! Maradtam Mr Samsonite. Pedig minden férfiember táskára vágyik manapság. (Vigyázat! A tapasztalatlanoknak William Sledd elsőre elég ijesztő lehet.)

Na persze, azért az alábbi darab nekem is kissé... kjút.olvass tovább

Mi legyen a táskámban?

311

Télen és nyáron is gondot okoz, hogy mi legyen mindenképpen a táskámban? Az akarom, hogy ne érezzem magam kényelmetlenül, de azért malaclopó táskát se kelljen cipelnem. Szóval ha pici a tatyó, akkor is biztonságban legyek. Mit tegyek bele?