sztárok

Popbútorok

12

A nemrég újraegyesült popbandát, a Spice Girls tagjait kérte fel egy eddig ismeretlen, norvég kiskereskedelmi cég, hogy adják nevüket az új bútorkollekcióhoz, ami a modern nők számára készül. A csajok szívesen vállalták a felkérést, mellesleg fejenként 2 millió dollárt kapnak majd azért, hogy nevüket adják a leopárdmintás székekhez, színes tükrökhöz. 

"Nem lehetetlen, hogy működjön az üzlet, hiszen a lányoknak igen egyéni elképzeléseik vannak. A bútorgyár bízik benne, hogy mind az öt lány tud majd valami újat hozni a bútoriparba, tervezésbe. Biztosak benne, hogy a Spice lányok mérhetetlenül sikeresek lesznek a bútorkollekciójukkal." - írta az egyik brit napilap.

Sakkozz Ringo kezeivel!

13

Ringo Starr kezei voltak egy harminchat ezer dolláros sakkkészlet modelljei, melyet Klaus Voormann német képzőművész - és basszusgitáros -  tervezett. Voormann jó kapcsolatban volt a Beatles-szel, annak idején még lemezborítót is tervezett nekik.

A sakk-készlet kivitelezését egy brit ékszerésznek köszönhetjük, aki színaranyból és tiszta ezüstből adott alakot Ringó kezeiből álló játéknak. Luxus játék örök Beatles-rajongóknak.

Jönnek a Bond bélyegek

14

A Brit Királyi Posta jövőre James Bond bélyegeket ad ki, Ian Fleming, a híres angol, író, zsurnaliszta évfordulós tiszteletére, a Fleming centenáriumra. Flaming, James Bond megalkotója 1908-ban született, a tengerészet kémelhárításánál is dolgozott, ahol Goldfrey admirális, a felettes ihlette Bond főnökének, M-nek karakterét is.

Goldfrey admirálisnak köszönhető Bond egyik legjelentősebb ismertetőjegye a „vodka-martini rázva nem keverve” , hiszen az admirális is így itta. Az első bélyegsorozat 2008. január 8-án kerül forgalomba, ezt követően még öt fajta bélyeget adnak ki, így az összes James Bond részt megörökítik a stamplikon. 

Újabb sztárparfüm

15

Mariah Carey sok-sok sztárhoz hasonlóan parfümöt dobott a piacra, mely leginkább Elizabeth Arden illatkompozícióira hajaz. Az énekesnő illatkreációja magában foglalja a marokkói tömjén, a pirított pillecukor és a tahiti virágok illatát, melyek állítólag Mariah kedvencei.

Az illathoz való viszonyáról a következőképp nyilatkozott: "Nem szoktam hű lenni egy-egy illathoz. Nem szeretem a túl erős, elsöprő illatokat, nem szeretek illatfelhőként vonulni, de ezt a diszkrét illatot nagyon megkedveltem, a három kedvenc illatkomponenst tartalmazza és mindet érzem. Ezért finom számomra."

vote

A parfümös palack lila, és az énekescsillag kedvenc motívuma, egy pillangó lett a kupakja. Carey követi celeb kollégáit, Kelly Brookbant, Paris Hiltont, Kylie Minogue-ot, Christina Aguilerát és Britney Spears-t, akiknek már mind van saját parfümjük.

Dave Gahan aggódik

16

Rocker Dave Gahan aggódik Pete Doherty és Amy Winehouse egészsége miatt. Nyilván van annyi tapasztalata, hogy joggal félti a fiatal sztárokat, akik hetente kerülnek a címlapokra különböző drogbotrányok miatt - túladagolások, rendőrségi ügyek, szakítások, halálközeli állapotok.

A Depeche Mode énekese azt állította, együttérez Pete-tel és Amy-vel, tudja, hogy a függéstől nagyon nehéz megszabadulni. "Teljes mértékig azonosulni tudok mindkettőjükkel. Bármerre mész ebben az iparban, rengeteg a kísértés... Tök felesleges nekik azt mondani, hogy tisztuljanak ki, ez az ő dolguk, egy nagyon nehéz dolog, amit saját maguk tudnak csak megoldani." Dave Gahan 1996-ban majdnem belehalt egy drogtúladagolásba, valószínüleg pontosan tudja, miről beszél.