szexi

Bellucci gyönyörű

755

Monica Bellucci gyönyörű testén úgy tekeredik ez a szoknya, hogy bármelyik férfi lecserélni papucs voltát, mondjuk szoknyára. A kicsit parasztlányos fehér ing is írtó szexi, mintha most jött volna az istállóból, egy pajzán tehénfejést követően. Neked tetszik ez az igazi olasz macanő? És a ruhája? Igen... és a pasija?

Bugyit fel!

3158

A csábítás egyik női fegyvere a fehérnemű. Lehet szexis csipkés, vagy játékos mesefigurás a férfi úgyis mindegyiktől elcsábul, ha a megfelelő csajon látja. A galériába kerültek szexis, csipkecsodák a Triumph-tól és sportos, játékos fazonú, vidám színű Sloggi fehérneműk is!

Klikk ide a bugyikért!

Pamela vagy Amanda?

3254

A kedvenc undorító pletykaoldalamon Pamela Anderson testéről találtam pár fotót, ahogy bugyiban illegeti magát Richie Rich-csel, a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik Club Kidsével. Először kiakadtam Pamre, miért kellett ezt a testet kitennie, majd meg voltam arról győződve, hogy ez nem ő, hanem valójában Amanda Lepore, de aztán kiderült, hogy tényleg az ex-Baywatch sztár az, aki ennyire levetkőzve villogtatja a testét. Felmerült bennem a kérdés, hogy ugyan mi értelme van a plasztikai sebészetnek, ha az öregséggel járó tipikus bőrproblémákat nem tudja eltüntetni? A nagy mell sem tudja a szemet elterelni egy ötvenéves nő fenekéről, a Vénusz dombja körüli bőrredőkről és a narancsbőrről. A megdöbbentő az, hogy a partin, ahol Mrs. Kidrock arany színű bodyban villogott, fellépett Amanda Lepore is, a transzszexuális, agyonplasztikázott modell, aki sokkal jobban nézett ki, mint Pamela, tehát valami mégiscsak lehet a plasztikai sebészetben. Arra is rájöttem Amandát látván, hogy a mi Maria Geronazzónk bizony őt koppintja, bár elég haloványan.olvass tovább

Neked szexi a hónaljad?

7777

Kevés olyan nő van, aki, ha megkérdezik tőle, melyik testrészét tartja a legszebbnek, a hónaljáról kezd szuperlatívuszokban beszélni. Pedig ez a testtáj eddig kiaknázatlan területe volt a szépségiparnak. A a rendben tartására eddig elég volt többhavonta egy dezodornyi és néhány gyantacsíknyi vagy borotványi összeget áldozni, abba most súlyos összegeket fektethetünk az egyik legeldugottabb testrész szexivé tételébe. Na, de miért is van erre szükség?

olvass tovább