szex és new york

Óriási! Szex a városban

3585

Amikor kijött a Szex és New York mozifilm, mindenki ki esküvőre készült, azt a Vivienne Westwood ruhát akarta magáénak tudni, amiben Carrie feszített. Nos, jó hírünk van, a ruci megvásárolható! Igaz, kicsit rövidebb, de olcsóbb is, csupán tízezer font (nem is számoljuk át, annyira abszurd). De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy vajon a 2010. május 28-án vászonra kerülő Szex és New York második részében vajon lesz-e még ilyen álomruha? Már csak Samantha szingli, kicsit vicces lenne, hogy közel a hatvanhoz lecövekelne, főleg ha azt vesszük, hogy a gyönyörű Smith sem tudta erre rávenni. Mindenesetre Vivienne Westwood újra tervezni fog, hiszen Patricia Fields sztájliszt mellett ő kreálja a négy nő cuccait.

A sztoriról máris kósza pletykák terjengnek: Carrie terhes lesz, Big lelép Londonba, így a film át is kerül egy másik nagyvárosba. De nincs ezzel semmi baj, hiszen a film eredeti címe: Sex in the City, szóval akár Budapesten is játszódhatna, a város, az város. Persze New York nélkül nem képzelhető el a második rész, így biztos gyönyörködhetünk majd azokban a helyszínekben is.

Bevallom őszintén, jó nagy adag szkepticizmussal várom a Szex és New York mozifilmjének a folytatását, eleve nem szeretem a folytatásokat, ráadásul ez a film annyira megosztotta a nézőket, voltak akik egyenesen a tavalyi év legrosszabb filmjének titulálták, és voltak, akik képesek voltak fél tucatszor is végignézni, pityeregni, vagy épp ujjongva röhögni a már ismert kockákon (én).

A szinglik öltöztetője

3615

Azok, akik Szex és New York fanatikusok, biztos ismerik Patricia Field nevét. Patricia az a divattervező-stylist, aki a hat évadon keresztül és az eddig elkészült egy nagyjátékfilmben öltöztette a négy szinglit. Hogy ki is Patricia Field, és hogyan lett ő a barátnők hivatalos öltöztetője, most természetesn megtudjátok. A stylist élete egyébként nagyon is aktuális téma, hiszen készül a film második része, amelyben a pletykák szerint Vivienne Westwood pályázik az öltöztetőnői posztra... Vajon a producerek hagyják, hogy kitúrják a sorozattal és a csajok stílusával annyira összeforrt Patriciát? Én remélem, hogy nem!

Patricia Field New Yorkban született görög és örmény bevándorló szülők gyermekeként, a dátumról nincsenek források, valószínű a tervezőnő hiú a korára, és inkább titokban tartja. A hatvanas-hetvenes években tűnt fel a divatvilágban, ekkor nyitotta meg első butikját Manhattanben, Greenwich Village-ben. 

1989-ban dolgozott Michael Mann rendező Made in L.A. című filmjében jelmeztervezőként, később ezt még számos alkotás követte, amelyben Patricia felelt a kosztümökért. Például az 1995-ben forgatott Miami rapszódia, amelynek forgatásán barátkozott össze Sarah Jessica Parkerrel. A színésznőnek annyira megtetszett a stylist munkája, hogy 1998-ban, mikor is elkezdték forgatni a Szex és New Yorkot, őt kérte fel Carrie karakterének öltöztetőjének… A többi pedig innen már legenda. Patricia Fieldnek köszönhetjük a Manolo Blahnik mániás írónőt, a tütüt, a Carrie nyakláncot és még sok minden mást.

Patricia utánozhatatlan stílusa itt!olvass tovább

Szexelj a városban!

4343

Már hallhattunk nyilatkozatokat, hogy igen lesz második része a Szex és New York mozinak, aztán többen azt is tudni vélték, hogy 2010 első felében lesz a premier. Mi ezeket a híreket mindig fenntartással fogadtuk. Igazán csak akkor fogjuk elhinni, hogy lesz folytatás, ha már ott ülünk a moziba. Biztos, ami biztos.

Nem sokkal ezelőtt kezdődött találgatás azzal kapcsolatban is, hogy vajon a recesszió, hogyan befolyásolja majd Patricia Field munkáját. Mindenféle divattal foglalkozó oldalon és blogokban vitatták, hogy vajon mennyire kell követnie a filmnek a valós gazdasági helyzetet, hogy a válságnak érződnie kell-e Carrie és a csajok ruhatárán.

Most jött egy újabb hír, ami megint csak azt támasztja alá, hogy tényleg lesz folytatása a mozinak. Itt olvasható ugyanis, hogy augusztus 4-én nyílt castingot tartanak New Yorkban, a film újabb részéhez keresnek szereplőket. Tehát most mindenkinek adott a lehetőség, hogy részese legyen a szexnek a városban!

Pontos infók, ha esetleg részt szeretnétek venni a castingon, mi sajnos nem tudunk, mert éppen arra a napra már mindannyiunknak van programja.

Időpont:
2009. augusztus 4.

Helyszín:
Metropolitan Pavilion
125 W 18th St.
New York, NY 10011

Ez nem a Flashdance!

4604

Tudjuk, hogy ti is legalább annyira izgultok mint mi (Zsófit kivéve), így nem titkolunk el előletek semmilyen kezünkbe került információt a második Szex és New York moziról. Nyilvánosságra kerültek az első fotók a forgatásról: Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw-t három különböző szettben láthatjuk. Az első képen a bongyor dauert nem igazán értjük, hiszen mintha nem is Carriet látnánk, hanem a Flashdance hősnőjét. A legtutibbnak az utolsó fotón látható igazán visszafogott szettet tartjuk. (Az egy Louboutin a lábán?!)

Vissza a múltba!

4666

Nagyon úgy fest, hogy a Szex és New York mozi második részében visszakalandozunk a múltba, találkozhatunk Carrie-vel meg a többiekkel, amikor még huszonévesek voltak. A képeken látott öltözékek stílusa még nem kiforrott, mindenki csak keresgéli önmagát, mi ebből gondoljuk, hogy visszaugrunk pár év(tized)et.